Vi søker

WEBUTVIKLER

MED ILDSJEL

Er du en utvikler som lever og ånder for kreative utfordringer innen IT-faget? Personlig, entusiastisk og raus? Og vil du bli med på å skape digitale fotavtrykk? Da er du kanskje personen vi leter etter?
---

SKUTENE

C'EST LA VIE!

Bo i Stavanger sentrum - midt der det skjer. For Øgreid Eiendom har vi utviklet profil-, salg og markedsmateriell for leilighetesprosjektet Skutene – signert Helen & Hard arkitekter.
Les mer om jobben her

TØRST

SLUKKER TØRSTEN

TØRST Drikke er et norsk firma som utvikler energidrikke, sportsdrikke,
juice og vann med forskjellige tilsetninger. Teamet bak energidrikken som
ble lansert i 2016 studerte og testet drikkevarer i flere år i forskjellige land,
før de bestemte seg for å utvikle nye smaker og konsepter.
Les mer om jobben her

KEEN

PÅ Å LÆRE MER?

Med Keen Quality Keeper vil sykehjem kunne kutte 40% av tiden som brukes til administrasjon og rapportering. Programvaren koordinerer e-læring, gir påminnelser og sikrer oppdatert oversikt over all kompetanse. Destino har bistått i både navn og profilutvikling, samt programmering og utvikling av applikasjonen.
Les mer om jobben her

Destino – Retning – Skjebne

I Destino hjelper vi våre kunder med å skape verdier og med å selge, mer effektivt! Vi er alltid på jakt etter den beste løsningen for våre kunder – med rådgivning, kommunikasjonsdesign og webteknologi bygger vi din merkevare. Hos oss tas du godt imot om det gjelder mindre oppdrag eller har behov for komplette profil- og kommunikasjonsløsninger. Vi tilpasser oss ditt behov, og loser deg trygt fra start til mål, velkommen innom!

Destino er et fullservice hybridbyrå med fokus på å utvikle gode helhetlige kommunikasjonsløsninger som virker i alle kanaler.

Vi sørger for en helhetlig markedskommunikasjon, der en tydelig rød tråd binder sammen interne og eksterne markedstiltak i din bedrift. Slik oppnår du en effektiv kommunikasjon mot egne ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Karakteristiske trekk er at vi er personlige, entusiastiske, eksperimentelle og rause. Les mer om oss eller sjekk ut vårt håndverk.
destino-topp bw1
Og ja forresten – ordet “Destino” har to betydninger. På spansk betyr ordet RETNING. På italiensk SKJEBNE. Hva betyr dette for oss, og for kundene våre? Vi liker å si at vi tar med oss våre kunder i nye og noen ganger ukjente retninger. Sammen utforsker vi muligheter og løsninger ingen andre har sett og lagt beslag på. Og skjebnen gjør både reisen og inntektspotensialet spennende.

 

Noen av våre kunder

Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.