logo

X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.
Infoskjerm

Interessert i infoskjermer? Ta kontakt!

CHRISTIAN KNUTSVIK
CHRISTIAN KNUTSVIK
Mobil: (+47) 950 258 27
Epost: christian@desti.no
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Exposer infoskjerm

Datadrevet innhold

Infoskjermer kan føre til økt salg av både  produkter og tjenester ved å engasjere potensielle kunder.  Innholdet på infoskjermene kan gjøres relevant for den spesifikke målgruppen og være et verdifullt tilskudd til den digitale markedsføringen. 

Med datadrevet innhold, kan man vise innhold på tvers av lokasjoner, som er spesielt tilpasset de ulike infoskjermene. Alt foregår online, noe som betyr at alle infoskjermene - uavhengig av lokasjon, kan styres fra ett og samme sted. Dermed riskerer man ikke lenger at innholdet avviker fra skjerm til skjerm.

Datadrevet innhold kan være gull verdt dersom man for eksempel driver en butikkkjede. Med Exposer, kan man lett oppdatere ukentlige eller dagsbaserte kampanjer for hver enkelt butikk. Alt styres digitalt fra ett sted, slik at man slipper å tenke på at innholdet går ut på dato. Man slipper også å designe- og printe opp plakater for hver enkelt kamapanje, da all informasjon kan vises direkte på infoskjerm. 
 

Automatiske oppdateringer

Med Exposer, kan man sette innholdet på infoskjermene til å oppdateres automatisk. Man kan sette opp infoskjermene til å samkjøres med interne datakilder og systemer, men også offentlige løsninger som for eksempel NRK og Kolumbus.

Med en Exposer infoskjerm, kan man vise alt man ønsker, uten å måtte oppdatere dette manuelt. 

“Exposer henter automatisk data fra våre websider, både eiendomsprospekter og redaksjonelt innhold. Dette har gjort digital signage mye lettere for oss.”
Thomas Andersen IT sjef, Krogsveen
Exposer infoskjerm

Samkjøres med interne systemer

Infoskjerm er et kraftig verktøy for å øke produktivitet på arbeidsplassen og koble ansatte til bedriftens kultur. Selv om kontorene er spredt rundt på ulike lokasjoner, er det lett å få ut budskapet ved hjelp av infoskjermer. 

Infoskjermer på arbeidplassen kan ha flere bruksområder, med alt fra å vise hva som er på menyen i kantinen, til å vise fremgangsrapporter, ledige møterom og relevant innhold i møter. 

Exposer kan også automatisk vise relevant informasjon i møter. Infoskjermene kobles opp til SharePoint og kan dermed vise presentasjonen som skal benyttes i akkurat det møtet.

Exposer kan integreres med hvilken som helst datakilde, noe som betyr at alt innhold som oppdateres i interne systemer, vil automatisk oppdateres på infoskjermene . Dermed er det lekende lett å vise oppdatert og relevant informasjon til både ansatte og kunder. 

Interessert i infoskjerm? Ta kontakt!

Noen av våre infoskjerm kunder

Forus.no

Screenshot%202019-04-02%20at%2010_15_38

Skutene

Lyse Exposer

_DSC9628

Hinna Park