X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.
Infoskjerm

Infoskjermer med datadrevet innhold har raskt blitt en av de beste måtene å kommunisere

Hos oss er vi stolte av å bruke den nyeste infoskjerm-teknologiene i bransjen for å gi våre kunder et best mulig produkt! Uansett om du har en enkel resepsjonskjerm, eller hundrevis av skjermer fordelt på mange lokasjoner, så kan vi hjelpe deg med å ta infoskjermene til neste nivå!

Når de rulles ut ordentlig, hjelper infoskjermer selskaper med å selg flere produkter og tjenester ved å engasjere kundene sine.  Innholdet kan også gjøres mer relevant for målgruppen og komplimere den eksisterende markedsføringsinnsats online.

Vi er blandt de få i Norge som tilbyr infoskjermer med datadrevet innhold - og med vår egen teknologi utvikler vi stadig ny støtte for ulike typer innhold og informasjon. Fordelen med datadrevet innhold er at du kan vise innhold på tvers av lokasjon eller tilpasset de ulike lokasjonene - alt koblet til nett. Om man ønsker kan derfor alt innhold styres sentralt! Det er med andre ord ikke nødvendig med "spillelister" fra minnepenner og man riskerer ikke at innholdet avviker fra skjerm til skjerm og forskjell alt ettersom hvem som styrer skjermen.

Et godt eksempel hvor datadrevet innhold kan være gull verdt er dersom du driver en butikkjede - med ukentlige eller dagsbaserte kampanjer. Den enkelte butikk slipper å huske på å oppdatere med rikitg kampanjeinfo, eller henge opp plakater, alt blir styrt sentralt og man slipper å plutselig stå i butikk og reklame med et utgått tilbud!

Infoskjermer internt på arbeidsplassen er også et kraftig verktøy for å øke produktivitet og koble ansatte til bedriftens kultur, spesielt når de er fordelt på flere lokasjoner.

Interessert i infoskjermer? Ta gjerne kontakt for en uformell samtale

CHRISTIAN KNUTSVIK
CHRISTIAN KNUTSVIK
Mobil: (+47) 950 258 27
Epost: christian@desti.no
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.

Noen referanser på infoskjerm

Forus.no

Screenshot%202019-04-02%20at%2010_15_38

Skutene

Lyse Exposer

_DSC9628

Hinna Park