Nettbutikk

Nettbutikk

Nettbutikk er mye mer enn bare webdesign og teknologi. Det handler også om brukervennlighet, tilgjenglighet, synlighet, logistikk, tilpassninger, sikkerhet og konvertering. Med en Destinet nettbutikk, tilbyr vi løsninger som er tilpasset dine behov.

SEO-vennlig
For å kunne selge produkter på nett, må kundene vite at du eksisterer. Med en DESTINO NETTBUTIKK, sikrer du å havne høyt i søkeresultatene. DESTINO NETTBUTIKK er SEO-vennlig, slik at kundene enkelt kan finne nettbutikken og gjennomføre kjøp.  Dette gjøres ved å benytte dagens nyeste web teknologi for marksimum hastighet og synlighet. Nettbutikken tilpasses Googles nye krav til kvalitet, hastighet og brukeropplevelse.

Økt salg
Hovedmålet med nettbutikk, er å øke salg for virksomheten din. Dette betyr bruk av moderne betalingsløsninger for en kjapp og smidig konvertering, som Klarna og Vipps.

Integrerte Markedsføringsverktøy
Øke synligheten og salget med våre innebygde markedsføringsverktøy. Dra nytte av SEO-optimalisering, e-post markedsføring, og sosiale medier integrasjoner for å nå et større publikum og drive mer

Skybasert
Destino Nettbutikk er en skybasert PaaS (Platform as a Service) løsning. Dette betyr at du ikke trenger å tenke på infrastruktur, sikkerhet, programvareoppdateringer og nedetid.

Ytelse og skalerbarhet
Opplev lynrask sideinnlasting og en plattform som vokser med din virksomhet. DESTINO NETTBUTIKK er bygget for å håndtere høye trafikkvolumer og stor produktkatalog, slik at du aldri trenger å bekymre deg for vekstgrenser.

Kategorier/filtrering

Filtreringsmuligheter lar kundene begrense søket sitt basert på  kriterier som pris, rabatter, merke, størrelse, farge, tilgjengelighet og mer. Dette gjør det mulig for kundene å finne nøyaktig det de er ute etter på kort tid. Dette forbedrer ikke bare brukeropplevelsen, men øker også sannsynligheten for at besøkende blir til fornøyde kunder.

Modul basert
DESTINO NETTBUTIKK  er en enkel platform hvor du enkelt kan designe- og tilpasse din nettbutikk, uten noen som helst koding. Vår modulbaserte løsning lar deg tilpasse til egen merkevare og forretningsmodell, slik at du kan bygge en profesjonell nettbutikk.

Integrasjoner

DESTINO NETTBUTIKK kan integreres med dine andre systemer for PIM (Product Information Management), ordrehåndtering, logistikk og regnskap. Vi kan synkronisere med regnskapssystem eller kassasystem, enten automatisk eller API/Excel. Dette sørger for en sømløs tjeneste.

Førsteklasses kundestøtte
Vårt dedikerte supportteam er alltid her for å hjelpe deg. Enten du har spørsmål om oppsett, tilpasning eller feilsøking, kan du stole på rask og pålitelig assistanse.

Personvern og cookies
Selv om man tar hensyn til personvern og GDPR regler, lar Destino Nettbutikk deg følge med på kundenes handemønster. Løsningen har en egen implementering, samt tilpasset integrering med Google Analytics, som er helt anonym og dermed ikke i strid med personvernregler. Dette betyr at du har innsikt i kundens adferd på nettbutikken, og hvilke handlinger som foretas.

Gå til vår nettbutikk demo side.

Ta kontakt for en uformell samtale

DANIEL STORJORDET
DANIEL STORJORDET
Mobil: (+47) 51 62 50 14
Epost: daniel@desti.no
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Kunne du tenke deg en nettbutikk eller å gi den eksisterende en oppfriskning? Gi lyd, så tar vi en prat!