logo

X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.
Pakningsdesign for TØRST Energidrikk

Nettbutikk

Nettbutikk er mye mer enn bare webdesign og teknologi. Det handler også om brukervennlighet, tilgjenglighet, synlighet, logistikk, tilpassninger, sikkerhet og konvertering. Med en Destinet nettbutikk, tilbyr vi løsninger som er tilpasset dine behov.

For å kunne selge produkter på nett, må kundene vite at du eksisterer. Med en Destinet nettbutikk, sikrer du å havne høyt i søkeresultatene. Destinet nettbutikk er SEO-vennlig, slik at kundene enkelt kan finne nettbutikken og gjennomføre kjøp.  Dette gjøres ved å benytte dagens nyeste web teknologi for marksimum hastighet og synlighet. Nettbutikken tilpasses Googles nye krav til kvalitet, hastighet og brukeropplevelse.

Hovedmålet med nettbutikk, er å øke salg for virksomheten din. Dette betyr bruk av moderne betalingsløsninger for en kjapp og smidig konvertering, som Klarna og Vipps.

Destinet er en skybasert PaaS (Platform as a Service) løsning. Dette betyr at du ikke trenger å tenke på infrastruktur, sikkerhet, programvareoppdateringer og nedetid.

Destinet er en enkel platform hvor du enkelt kan designe- og tilpasse din nettbutikk, uten noen som helst koding. Vår modulbaserte løsning lar deg tilpasse til egen merkevare og forretningsmodell, slik at du kan bygge en profesjonell nettbutikk.

Destinet nettbutikk kan integreres med dine andre systemer for PIM (Product Information Management), ordrehåndtering, logistikk og regnskap. Dette sørger for en sømløs tjeneste.

Selv om man tar hensyn til personvern og GDPR regler, lar Destinet deg følge med på kundenes handemønster. Løsningen har en egen implementering, samt tilpasset integrering med Google Analytics, som er helt anonym og dermed ikke i strid med personvernregler. Dette betyr at du har innsikt i kundens adferd på nettbutikken, og hvilke handlinger som foretas. Dermed kan du foreta justeringer for å øke salget, uten å være avhengig av godkjennelse fra kundene.

Ta kontakt for en uformell samtale

DANIEL STORJORDET
DANIEL STORJORDET
Mobil: (+47) 51 62 50 14
Epost: daniel@desti.no
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Kunne du tenke deg en nettbutikk eller å gi den eksisterende en oppfriskning? Gi lyd, så tar vi en prat!
Screenshot%202020-10-06%20at%2014_25_47

Budihome

Sunniva%20engen%20nettbutikk%20Destinet

Sunniva Engen

New%20Wave%20Destinet

New Wave Profile