Du finner oss i Sandnes' eldste sjøhus.

Hos oss kan vi ta idémøtet på bryggekanten, hente inspirasjon fra fjorden og for de helt crazy - ta et morgenbad før jobb. Du finner oss i Sandnes eldste (og nå også eneste) sjøhus, like over veien for Jærradioen i Strandgata. Her har vi holdt til siden 1992.
Destino

Vi er et tech-selskap som brenner for gode ideer.

Annonsetekst sosiale medier

Når gode ideer møter teknologi blir det fort fyr på sakene.

Destino har gjennom 30 år i bransjen, utviklet et CMS-system som vi har kalt Destinet. Rundt 1000 nettsider over hele Norge bruker plattformen vår til sine nettsider. Innen samme teknologi har vi også utviklet datadrevet digital signage system vi har gitt navnet Exposer. Over 800 skjermer viser dynamisk innhold hver dag - med vår teknologi i bunn.

Med en egen in-house teknologi har vi ubegrenset av mulighet til å skreddersy tekniske løsninger som passer for akkurat det du har behov for. Vi er her for å løse utfordringer og gjøre hverdagen for din bedrift hakket lettere.

 

IMG_7813
logo-02
Destinet™ er et visuelt CMS-verktøy for utvikling og redigering av nettsider. Vi har gjort det så enkelt at alle skal kunne klare å redigere og gjøre endringer! 
logo-03
Exposer er vårt system for digital signage. Infoskjermer med eget design og integrasjoner basert på behov. Du får full integrering med bla. sosiale medier, nyhetsjenester, office, API og synkronisering med lokale data.

Destino, Hồ Chí Minh - Vietnam

Vi ser på oss selv som både små og lokale, men også litt internasjonale.

I tillegg til teamet som sitter i sjøhuset i Strandgata i Sandnes, har vi også 14 dyktige utviklere som jobber fra vår avdeling i Hồ Chí Minh i Vietnam. Denne gjengen har vært en del av Destino siden 2011, og bistår med alt fra programmering til design og oppsett av våre nettsider og tekniske løsninger.

382775_281447285229537_1671407292_n