Om oss

I Sandnes eneste originale sjøhus finner du vårt hovedkontor.  Her på bygget er det blitt drevet
nyskaping i mer enn 150 år. Først med leire og potteriprodukter  – idag kommunikasjonstjenester
og webteknologi. Vi har også kontor i Ho Chi Minh City, Vietnam.

Ekte håndverk siden 1991

bg8_Gray

Reklame møter teknologi

slides%20(1)
Den digitale veien videre
Etter mer enn 15 år med egne utviklingsprosjekt her på huset, er vi også stolte av å kunne si at dette har generert flere spennende produkter som vi idag tilbyr våre kunder og partnere. Destinet som webplattform har banet vei for nye digitale produkter som Indigo (Effektivator), Functravel (reiseportal), Keen (Helse), Display (Franks Int.) og sist, men ikke minst Exposer (Digital Signage). 

I en tid hvor digitalisering og effektivisering er buzzordene som tvinger oss alle til å tilpasse oss morgendagens digitale løsninger for intern og ekstern kommunikasjon, kompetansebygging, kvalitetssikring, salg og merkevarebygging - er det kjekt å kunne si at "vi i Destino er på ballen". Og at vi står klar til å hjelpe både nye og gamle kunder videre i sin satsing. 

"Målet vårt er alltid det samme", sier daglig leder Jim Andersen, "det skal være kjekt, lett og lønnsomt å være kunde her hos oss".

 

Dette gjør vi for våre kunder

Våre verdier

I små team tar vi fatt på store utfordringer i godt samarbeid med våre kunder.
Og
på våre verdier skal du gjenkjenne oss.

Visste du at...

...ordet “Destino” har to betydninger. På spansk betyr ordet RETNING. På italiensk SKJEBNE. Hva betyr dette for oss, og for deg som kunde? Vi liker å si at vi tar med oss våre kunder i nye og noen ganger ukjente retninger. Sammen utforsker vi muligheter og løsninger ingen andre har sett og lagt beslag på. Og skjebnen gjør både reisen og inntektspotensialet spennende.
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.