Om oss

I Sandnes eneste originale sjøhus finner du vårt hovedkontor.  Her på bygget er det blitt drevet
nyskaping i mer enn 150 år. Først med leire og potteriprodukter  – idag kommunikasjonstjenester
og webteknologi. Vi har også kontor i Ho Chi Minh City, Vietnam.

Ekte håndverk siden 1991

Selskapet
Destino as ble stiftet i 1991 av Jim Esben Andersen og eies i dag av ham og Nils-Petter Wedege. Selskapet har over 20 års erfaring med utvikling av helhetlige kommunikasjonsløsninger for lokale, nasjonale og internasjonale selskap. De kreative hodene finner du både i Sandnes og Ho Chi Minh City, Vietnam.
Mange kjekke kunder
Kundeportfolioen er variert og allsidig – fra små gründerselskap, bolig- og eiendomsutviklere, bryggerier, butikkjeder, kommuner, samt nasjonale og internasjonale konsern innen olje og gass. Tjenestene varierer fra strategi- og konseptutvikling, grafiske profiler, komplette kampanjer, film, pakningsdesign, app'er og mobile applikasjoner, websider, intranett og kampanjeportaler.

Teknologisatsing
I 2003 gjorde selskapet en offensiv digital satsing "inhouse", og har idag et salgs- og distributørnettverk både på Vestlandet og Østlandet som selger Destino sin egen webpubliseringsløsning Destinet. Denne satsingen, med god hjelp fra Innovasjon Norge, har gjort det mulig å bygge opp et eget datterselskap i Vietnam hvor utviklingsavdelingen består av høyt utdannede programmerere.

 

Reklame møter teknologi

Den digitale veien videre
Etter mer enn 15 år med egne utviklingsprosjekt her på huset, er vi også stolte av å kunne si at dette har generert flere spennende produkter som vi idag tilbyr våre kunder og partnere. Destinet som webplattform har banet vei for nye digitale produkter som Indigo (Effektivator), Functravel (reiseportal), Keen (Helse), Display (Franks Int.) og sist, men ikke minst Exposer (Digital Signage). 

I en tid hvor digitalisering og effektivisering er buzzordene som tvinger oss alle til å tilpasse oss morgendagens digitale løsninger for intern og ekstern kommunikasjon, kompetansebygging, kvalitetssikring, salg og merkevarebygging - er det kjekt å kunne si at "vi i Destino er på ballen". Og at vi står klar til å hjelpe både nye og gamle kunder videre i sin satsing. 

"Målet vårt er alltid det samme", sier daglig leder Jim Andersen, "det skal være kjekt, lett og lønnsomt å være kunde her hos oss".

 

Dette gjør vi for våre kunder

Destino sørger for en helhetlig markedskommunikasjon med en tydelig rød tråd som binder sammen interne og eksterne markedstiltak.

Kommunikasjonsstrategi
Strategi, idé- og konseptutvikling
Nr. 1 – en rød tråd som forankrer kommunikasjonen i en overordnet bedrifts- og salgsstrategi. Videre vekst.

Tekst
Budskap og slogan 
En tekst som viser annerledeshet, en journalistisk pressemelding eller optimalisert tekstinnhold til egne nettsider. Tekst er viktig.
 
Identitet
Profil og firmaidentitet
Det handler om navn, logo, tekst, grafisk design og billedbruk. Alt samlet i en profilmanual.

Web
Webdesign og interaktivitet
Web- og innholdsarkitektur, design, animasjoner, coding, frontend og backend. Vi tar weben fra A til Å.

Foto
Fotografering eller manipulering
Et øye for komposisjon. Sansen for kontraster. Teknisk innsikt. Og høy kompetanse innen billedmanipulering. Foto er mer enn øyet ser.
 
Trykk
Brosjyrer, DM'er og årsrapporter 
Markedsmateriell og flotte trykksaker er en del av en totalprofil. Plakater, roll-ups og messevegger.

Publiseringsverktøy
Våre kunder skal være gode på webinnhold
Alle våre løsninger leveres på DestiNet CMS –et publiseringsverktøy som gjør det enkelt å oppdatere egne websider.
www.destinet.no

3D visualisering & animasjon
Interiør, eksteriør og flyfoto
Vi har lang erfaring med utvikling av 3D-visualiseringer av bolig- og eiendomsprosjekter.
 

Våre verdier

I små team tar vi fatt på store utfordringer i godt samarbeid med våre kunder.
Og
på våre verdier skal du gjenkjenne oss.

Personlige

Du blir ikke kunde i Destino - du blir en del av byrået. Kombinasjonen av din bransjekunnskap og vår kommunikasjonskunnskap skaper de gode resultatene. Et godt samarbeid er også viktig for å skape et miljø det er lett å trives i. Et miljø der ingen jobb er for liten og ingen for stor. Og der vi utfordrer og henter ut det beste av hverandre.

Entusiastiske

Destino er et byrå med spisskompetanse innenfor kreativ kommunikasjonsdesign. Vår skaperkraft springer ut fra at vi får drive med det vi synes er gøy hver eneste dag – noe som resulterer i verdiskapning for våre kunder og samarbeidspartnere.

Eksperimentelle

Kreativitet er fundamentet for utvikling! Vårt mål er alltid å overraske med uventede løsninger, som overgår dine forventninger. Web revolusjonerer informasjonsflyten, og vinner fram som arena for all kommunikasjon. Derfor blir det viktigere å kommunisere med bilder, symboler, logoer og korte tekster. DestiNet har derfor blitt en hovedsatsing hos Destino. Vi tar sjanser, vi vil være annerledes. "Destino" betyr både skjebne og retning.

Rause

Sammen er vi dynamikk. Åpenhet om kompetanse, ideer og muligheter skaper resultater, både for Destino og våre kunder. Uhøytidelig kaller vi oss et “Grafikkband”, der samarbeidspartnere og kunder er våre medmusikanter.

Visste du at...

...ordet “Destino” har to betydninger. På spansk betyr ordet RETNING. På italiensk SKJEBNE. Hva betyr dette for oss, og for deg som kunde? Vi liker å si at vi tar med oss våre kunder i nye og noen ganger ukjente retninger. Sammen utforsker vi muligheter og løsninger ingen andre har sett og lagt beslag på. Og skjebnen gjør både reisen og inntektspotensialet spennende.
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.