Ekte håndverk siden 1991 i Sandnes eneste originale sjøhus finner du vårt hovedkontor.

I Sandnes eneste originale sjøhus finner du vårt hovedkontor.  Her på bygget er det blitt drevet nyskaping i mer enn 150 år. Først med leire og potteriprodukter  – idag kommunikasjonstjenester og webteknologi. Vi har også kontor i Ho Chi Minh City, Vietnam.
bg8_Gray-2-2c
Destino as ble stiftet i 1991 av Jim Esben Andersen og eies i dag av ham og Nils-Petter Wedege. Selskapet har over 20 års erfaring med utvikling av helhetlige kommunikasjonsløsninger for lokale, nasjonale og internasjonale selskap. De kreative hodene finner du både i Sandnes og Ho Chi Minh City, Vietnam.
Kundeportfolioen er variert og allsidig – fra små gründerselskap, bolig- og eiendomsutviklere, bryggerier, butikkjeder, kommuner, samt nasjonale og internasjonale konsern innen olje og gass. Tjenestene varierer fra strategi- og konseptutvikling, grafiske profiler, komplette kampanjer, film, pakningsdesign, app'er og mobile applikasjoner, websider, intranett og kampanjeportaler.

Våre produkter

logo-02
Destinet™ er et visuelt CMS-verktøy for utvikling og redigering av nettsider. Endringene gjør du enkelt når og hvor som helst – direkte på nett. Du kan selv velge når du ønsker å publisere endringene. Og gjør du feil, er det selvsagt mulig å angre.
logo-03
Vårt system for skjermvisning med datadrevet innhold, vi leverer komplett tilbud på design og integrasjoner basert på behov. Full integrering med bla. sosiale medier, nyhetsjenester, office, API og synkronisering med lokale data.
logo-01
Intranettløsning med mulighet for helt skreddersydde løsninger eller standard oppsett. Inkluderer blant annet prosjektstyring, CRM, timeføring og HMS.
_DSC3685

Dette gjør vi for våre kunder

icon%20destino-01

Kommunikasjonsstrategi

Strategi, idé- og konseptutvikling Nr. 1 – en rød tråd som forankrer kommunikasjonen i en overordnet bedrifts og salgsstrategi. For en god videre vekst.
icon%20destino-02

Identitet

Vi hjelper deg med å forstå hvem du er,  hvem du vil være,  hvem du vil nå, og det viktiste - hvordan du gjør det. En sterk identitet er alfa og omega.
icon%20destino-03

Trykk

Profil og firmaidentitet Det handler om navn, logo, tekst, grafisk design og billedbruk. Alt samlet i en profilmanual.
icon%20destino-04

Web

Webdesign og interaktivitet
Web- og innholdsarkitektur, design, animasjoner, coding, frontend og backend. Vi tar weben fra A til Å.
icon%20destino-05

Publiseringsverktøy

Våre kunder skal være gode på webinnhold Alle våre løsninger leveres på DestiNet CMS –et publiseringsverktøy som gjør det enkelt å oppdatere egne websider. www.destinet.no
icon%20destino-06

Tekst

Budskap og slogan  En tekst som viser annerledeshet, en journalistisk pressemelding eller optimalisert tekstinnhold til egne nettsider. Tekst er essensiellt.
icon%20destino-07

Foto

Fotografering eller manipulering Et øye for komposisjon. Sansen for kontraster. Teknisk innsikt. Og høy kompetanse innen billedmanipulering. Foto er mer enn øyet ser.
icon%20destino-08

3D visualisering & animasjon

Interiør, eksteriør og flyfoto Vi har lang erfaring med utvikling av 3D-visualiseringer av bolig- og eiendomsprosjekter.

Noen av våre kunder

Acona%20logo
berentsens
filmkraft_rogaland_logo
eiendomsmegler1
IRIS_logo%20yellow%20large%20JPG
rogaland
nylogo2
Logo-Apply
HinnaPark_logo_grey
6040-altibox
sonnico-logo
ikm2
logo_sandes-kommune
prima_gruppen
Kruse%20Smith_logo
sterhusgruppen_5263600209
ogreid-regular