Reklamefilm

I Destino lager vi filmer som blir lagt merke til, og ikke bare sett

Videoproduksjon er essensielt for vellykket markedsføring. Vi har jobbet med markedsføring og branding i over 20 år og benytter denne kunnskapen når vi produserer videoer. Vi fokuserer på tydelige og sterke markedsføringsstrategier som setter kommunikasjon, brand og budskap i høysetet.

Enten du ønsker å få produsert en TV reklame eller en kort video om firmaet til bruk på nettsiden - regionalt eller nasjonalt, har vi både erfaring og verktøy til å levere innenfor produksjonsnivået som er riktig for prosjektet ditt. 

Videoproduksjon trenger ikke være en kjedelig oppgave. Vi gjør det enkelt. Dersom du ruger på en god idé du ønsker å vekke til live, eller trenger innspill og forslag fra oss, er vi her for å gjøre visjoner til virkelighet.
 

Bli lagt merke til. Ta kontakt!

JAMES FROMENT
JAMES FROMENT
Mobil: (+47) 913 33 679
Epost: james@desti.no
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Videoproduksjon for: Exposer
Lokasjon: Stavanger
Nettside: exposer.no
Videoproduksjon for: Fullt Fokus
Lokasjon:  Sandnes
Nettside: fulltfokus.no
Videoproduksjon for:  Add Energy
Lokasjon: Stavanger
Nettside: addenergy.no
"Vi i forus.no har hatt en satsning på videoinnhold i sosiale medier for å formidle næringsliv- og livsstilssaker på en levende måte. Destino har blitt vår foretrukne videoproduksjonspartner og vi er veldig fornøyde med samarbeidet. Sammen skaper vi spennende og engasjerende innhold!"
Forus.no
"Jeg kontaktet Destino for å få hjelp til å produsere video for e-læringskurs. Leveransene deres ble veldig profesjonelt utført, med høy kvalitet, til en rimelig pris. Enkle å jobbe med og veldig fleksible - en sann nytelse."
Terje Løkke-Sørensen - Add Energy

Uendelige muligheter

Med videoproduksjon er leveringsalternativene nær endeløse, og er definert av typen innhold du bestemmer deg for.

Nettside
Forsiden er det første man ser når man går inn på en nettside. Dersom seeren blir truffet med en video med en gang, skaper man wow-effekt og tiltrekker oppmerksomhet. En godt utført video skal få frem hva bedriften tilbyr og hvem man er, før seeren har begynt å lese teksten. Varigheten kan variere, men videoen skal sømløst kunne spilles om og om igjen. 

Et nyttig tips til din videoproduksjon
Mange bruker generelle dronevideoer hvor en flyr over fjord eller skog - noe som bpde er typisk norsk og vakkert. Ulempen er at disse klippene ofte ikke forteller noe om din bedrift, og dermed er disse klippene ikke relevante. Da “kaster man bort” verdifull seertid og får ikke frem poenget. 

Anbefalt varighet er 30-60 sekund
Videoproduksjon for: Showroom
Lokasjon: Stavanger
Nettside: showroom-stavanger.no
Videoproduksjon for: Hove Vest
Lokasjon: Sandnes
Nettside: hovevest.no
Reklamefilm
Annonser og promoteringen skal være korte, relevante og saklige. Vellykkede videoannonser må ha målgruppen i fokus, fra konsept til levering. Dersom videoen skal brukes som en del av en kampanje, bør budskap og brand være gjennomgående. Dette kan virke intuitivt, men er ikke alltid tilfelle dersom du bruker ett selskap til videoproduksjon og et annet til markedsføringen. 

Et nyttig tips til din videoproduksjon
Ikke glem at de første 3 sekundene er avgjørende for en reklamevideo eller annonse, da de fleste faller av dersom man ikke fanger interessen umiddelbart. Sørg for at videoen har en sterk start og at den engasjerer. 

Anbefalt varighet: 15-90 sekund
Videoproduksjon for: Hove Vest
Lokasjon: Sandnes
Nettside: hovevest.no
Sosiale medier
Videoproduksjon på sosiale medier er et veldig splittet tema, ettersom selve videoen ikke trenger å ha et høyt produksjonsbudsjett. Man kan leie et studio og ta flotte bilder, men dersom innholdet er utdatert eller ikke engasjerende, vil man få bedre resultater dersom man legger ut en uredigert video filmet med iPhone. Derfor er det viktig å etablere hvilket nivå det skal være på produksjonen.

Målet for sosiale medier er å holde brukerne på plattformen, noe som er grunnen at videoinnhold blir promotert godt i sosiale medier. For å dra fordel av videoannonsering på sosiale medier, må man være konsistens med tilstedeværelsen på plattformen. Dette gjelder enten man skal annonsere et produkt eller bare ønsker å kommunisere med publikum. Det er her profesjonell videoproduksjon kommer i en knipe. Det kan være utfordrende å levere videoinnhold på en ukentlig og daglig basis, da dette krever filming, redigering og justeringer. Ved å planlegge innholdet nøye i tråd med videoproduksjonen, sørger man for at innholdet harl ang levetid.

Et nyttig tips til din videoproduksjon
Selv om man bør legge ut noe på sosiale medier kontinuerlig, er ikke det alltid like lett. Dermed er det lettere å starte med jevnlige oppdateringer på kun èn plattform, da helst den som treffer flest personer i målgruppen.


Anbefalt varighet: 15-30 sekunder
Videoproduksjon for: Forus
Lokasjon: Stavanger
Nettside: forus.no
Videoproduksjon for: Destino
Lokasjon: Sandnes
Nettside: desti.no

“Om oss” 
Dette er et punkt på enhver nettside, da det er viktig å få frem viktig identiteten til bedriften. Videoproduksjon kan være en fin måte å ta dette til neste nivå og hjelpe deg med å snakke direkte til de som besøker nettsiden. Video lar deg bruke flere aspekter av kommunikasjon for å få frem budskapet, fra kroppsspråk til posisjonering av kameraet. Dette gir potensielle kunder et mer nøyaktig bilde av bedriften din.

Et nyttig tips til din videoproduksjon
Sørg for at alle dine ansatte er klar over at de vil bli filmet den dagen, og sett av god tid.  Man ønsker ikke at de som blir filmet skal føle at de må skynde seg. Mange blir også ukomfortable foran kamera, og dette er noe som må jobbes med under filming for å oppnå et bra resultat. 

Anbefalt varighet: 60-90 sekund

Videoproduksjon for: Destino
Lokasjon: Sandnes
Nettside: desti.no
E-læring og how-to videoer 
Hvis du allerede tilbyr personlige kurs, kan videoproduksjon være et nyttig verktøy for å nå ut til potensielle nye studenter. Ved å filme kurset ditt, blir kurset tilgjengelig for alle, uavhengig av geografisk plassering, språk blir heller ikke et hinder, ettersom videoene kan tekstes og / eller dubbes. 

E-læringsvideoer og opplæringsprogrammer er også en fin måte å gjøre kunder bevisst på merkevaren og tjenestene dine. How-to videoer får mest oppmerksomhet fra alle innholdskategorier på YouTube, og overgår til og med musikvideoer og spill. Folk leter hele tiden etter løsninger på problemer, innefor alle kategorier, som hvordan man monterer et kjøkken selv. Med veldig enkel videoproduksjon kan du vise løsningen i bruk, kommunisere merkevaren og få markedsføringen din frem.

Et nyttig tips til din videoproduksjon
Øv deg på å bruke en teleprompter. Dette vil fremskynde hele videoproduksjonsprosessen, dersom du skal snakke til kamera og trenger et manus. Ikke vær redd for å skrive manuset med egne ord, da hensikten er at det skal være det skal fremstå som naturlig.

 
Videoproduksjon for:  Add Energy
Lokasjon: Stavanger
Her er en link til kurset: addenergy.no

Dette er bare noen få eksempler på videoproduksjon, men disse må på ingen måte opprettes individuelt. Videoene kan mikses og matches, akkurat slik du vil.

Ulike typer videoproduksjon

Det er mange metoder som brukes i videoproduksjoner. Hver metode for videoproduksjon har sine fordeler og ulemper. Det er viktig å vurdere disse før man går i gang med å produksjonen.

Filming
Dersom prosjektet skal filmes, har man mulighet til å filme produktet eller løsningen i sitt naturlige miljø. Dette gjør det lettere å skreddersy filmingen. Å filme på produktet- eller løsningens lokasjon er lettere, ettersom produksjonen kan skaleres opp eller ned, for å møte kravene til den endelige produksjonen. Dette gjelder enten det er et stort team som produserer en TV reklame eller en enkelt kameraoperatør som foretar intervjuer  til en “om oss” seksjon på nettsiden.
Animasjon
Å produsere en animert video er praktisk dersom bedriften jobber med komplekse løsninger som ikke lar seg filme. Animasjoner krever mindre innsats fra bedriftens side. Når storyboardet er godkjent, kan filmen animeres og leveres. Man ser hva man får, mens med videoproduksjoner som krever filming, trenger man ofte kundenes godkjenning før videoen kan ferdigstilles. Ting som bedriftens farger og logoer er også lettere å vise, ettersom de kan utformes direkte i illustrasjonene for animasjonen. Disse videoene har vanligvis fortellerstemme eller undertekster, slik at de sømløst kan oversettes til flere språk.
Stock materiale
Stock video og bilder gjør det mulig å produsere flotte videoer til en relativt lav pris, men det er viktig å sørge for at firmaets merkevare fremdeles kommer frem, da stock materiale er generisk. Dette kan oppnås gjennom lyd, logoer og grafikk i videoen. Man kan også komponere og blande dem inn i det faktiske bildet, slik at man får noe merkevarebygging med i videoen. Dette vil ta mer tid, men det vil også være verdt det.
Videoproduksjon kan virke som en kjedelig prosess, men en godt strukturert produksjon kan utføres ganske enkelt. Her er et eksempel på trinnene for å lage en video.

Stegene i en videoproduksjon

Videoproduksjon kan virke som en kjedelig prosess, men en godt strukturert produksjon kan utføres ganske enkelt. Her er et eksempel på trinnene for å lage en video.

Planlegging
 • Konsept: All merkevarebygging og planlagt innhold bør leveres til videoproduksjonsselskapet for å gi en full oversikt over hva bedriften din ønsker å kommunisere. Etter å ha mottatt dokumenten, begynner det kreative arbeidet. Dette trinnet tar lengst tid, da det er her grunnmuren lages.
   
 • Storyboard: Et storyboard er ikke alltid nødvendig, men kan korte ned produksjonsprosessen. Et storyboard har bestemt vinkler man skal filme i, hvordan filmen skal redigeres og hvordan sluttresultatet skal bli. Et godt storyboard lar seerne forhåndsvisualisere filmen før den blir laget. Dette følger vanligvis med en liste over hva som skal filmes.

Produksjon
 • Filming: “Lights, camera, action!” I planleggingen la man et grunnlag for det ferdige produktet, men det er i dette trinnet idèene vekkes til liv. 
   
 • Redigering: Dette er samlebåndet for videoproduksjonen. Alle klippene kombineres for å lage filmen, og det er her videoen skapes. De beste klippene blir valgt og prosjektet begynner å ta form, med tone og fart. Selv små endringer i redigeringen kan ha stor betydning for budskapet i videoen.
   
 • Levering: Dette blir ofte ikke vurdert, men er helt avgjørende ettersom det relaterer direkte til hvor videoen skal publiseres. Man vil ikke bruke samme videofil på TV som på nett. Begge videoene kan gjerne ha samme innhold, men de må tilpasses etter hvor de skal publiseres / vises. Dermed er det viktig å definere dette innen slutten av videoproduksjonen.

Spørsmål du bør stille

Hvor mange runder med endringer får jeg?
Videoproduksjon er veldig subjektiv, og anses som en kunstform. Dermed hender det at man må gjøre endringer, som musikkens volum, eller omformulering av tekst. 

Hvem eier rettighetene til hva?
Det er alltid lurt å vite hvem som eier rettighetene til klippene som er filmet og levert, enten det er din bedrift eller videoproduksjonsselskapet. Vanligvis vil videoproduksjonsselskapet (den aktøren som har filmet) eie råfilene, og kunden (mottaker / bestiller)  eier den ferdige videoen som er levert. Det er ingen riktig eller feil måte å gjøre dette på, men det kan være fordelaktig å diskutere dette før man produserer videoen.

Kan jeg få en masterfil?
Det er vanlig å kun motta en videofil som tilpasses en bestemt plattform, som en nettside eller sosiale medier. Disse filene er optimalisert for online distribusjon. Dersom du vil bruke videoen i presentasjoner på konferanser eller på skjermer på kontorene dine, bør du be om en hovedfil. En hovedfil er en eksport av videoen av høy kvalitet, noe som betyr at den kan tilpasses til hvilket som helst system, noe som sparer både tid og penger.

Blir videoen produsert internt eller outsourcet?
Mange markedsføringsselskaper er avhengige av tredjepart produksjonsselskaper for å levere video. Dette trenger ikke være noe negativt, men det kan påvirke leveringsfrister og effektiv kommunikasjon.
 
Videoproduksjon_Studio
Vil du bli lagt merke til? Gi lyd, så tar vi en prat!

Fant ingen resultat