Pakningsdesign TRST energidrikk

Pakningsdesign som gir deg oppmerks­omhet! Det er vi rå på!

Vi skaper pakningsdesign som vekker tillit, skiller seg ut fra mengden og skaper den riktige følelsen. Det er nettopp disse elementene forbrukeren påvirkes av, og som er avgjørende for en vinnende posisjonering i markedet. Destino har i en årrekke jobbet med både små og store bedrifter som skal etablere og implementere nye produkter.

Ta kontakt for en uformell samtale om pakningsdesign

kontaktperson
ANE IMS BORSHEIM
Mob: +47 995 26 656
E-mail: ane@desti.no

Noen referanser

01-8

TØRST Drikke

skumring-close

Berentsens Brygghus

Mer om vår pakningsdesign

Pakningsdesign utvikler seg i takt med forbrukerens endrede vaner og behov. Kravet om å fremstå både attraktivt, relevant, annerledes og relaterbar vil ikke endre seg. I denne omstillingen fra å gå fra tradisjonelle medier til digitale hvor mye av handelen nå skjer på nett, er det desto viktigere å skille seg ut da utvalget på nett nærmest er ubegrenset. Destino holder høy kvalitet, kom gjerne innom for en brainstorming og del dine ideer med oss. Sammen skaper vi sammen et unikt pakningsdesign. Det finnes uendelig med muligheter, det gjelder å gripe dem.

Her i destino kan vi pakningsdesign, og det er vi stolt av.  Vi jobber tett opp mot oppdragsgiver og finner unike grafiske uttrykk til pakningsdesign gjennom god dialog og kommunikasjon.  Produkter og pakningsdesign utvikler seg i takt med forbrukers endrede vaner og behov. For å fremestå attraktiv, annerledes, relevant og relaterbar gjelder det å skille seg ut med et unikt pakningsdesign. Identitet og pakningsdesign henger sammen, og kan bety mye for hvordan ditt produkt blir motatt i markedet. Pakningsdesign skal være unikt, og gi kunden tillit til produktet ditt. Vi utvikler pakningsdesign som skiller deg fra konkurrentene og bidrar til mersalg.