Nettside, hjemmeside

I Destino bygger vi kraftige, funksjonelle og lekre nettsider med egenutviklet teknologi

Alt fra design, til funksjoner og andre integreringer - skreddersys til akkurat din bedrift. Vi lar oss ikke begrense av ferdigutviklede maler, oppsett og design - hos oss er det kun fantasien som setter grenser.

 

 

 

Vil du styrke ditt brand? Ta kontakt!

MIKKEL LEA
MIKKEL LEA
Mobil: (+47) 45 20 75 85
Epost: mikkel@desti.no

 
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Destinet
En god nettside er alfa og omega for absolutt alle bedrifter som ønsker å være synlige på nett. Nettsiden må være funksjonell, sikker og skape en god brukeropplevelse. I tillegg til det, bør nettsider ha lang levetid, være av høy kvalitet og være tilpasset til ulike typer enheter. Med en Destinet nettside, kan du være trygg på at alle disse boksene hukes av.

Ettersom Destino har utviklet Destinet, vil nettsiden bli designet ut fra dine ønsker og behov. Skulle du ønske en nettbutikk, designer vi det også. Selv om vi tilbyr skreddersydde nettsider, har vi mulighet til å levere innen kort tid og til en fornuftig pris. Vi har et team med dyktige webutviklere i Vietnam, som bygger nettsidens grunnmur i en fei! Våre ansatte i Sandnes, sørger selvfølgelig for tekstarbeid og annet innhold. 

 
Destinet nettsider
Destinet nettside

Egenutviklet teknologi
Vi er det eneste byrået i Stavanger og Sandnes regionen, som kan tilby egenutviklet nettsider. 
For deg betyr dette en nettside som blir akkurat slik du vil ha den, med kort leveringstid og lite venting ved eventuelle problemer. Ettersom vi sitter på vår egen teknologi, er vi ikke avhengige av å kontakte en tredjepart og vente på løsninger. 

Destinet har web-kunder både nasjonalt og internasjonalt.

​SEO
I tillegg til å skape nettsiden, har vi også muligheten til å utføre SEO arbeid. SEO er tekst på nettsiden som inneholder søkeord, slik at nettsiden din kommer lenger opp i listen når potensielle kunder søker opp tjenester du tilbyr. SEO tekst gir deg et konkurransefortrinn, og vil gjøre din nettside mer synlig.

Vi har både dyktige webutviklere og journalist på teamet, som har erfaring med denne typen arbeid.
SEO tekst, tekstforfatter Destino
Trenger du en nettside med lang levetid og funksjonelt design? Gi oss en utfordring, så tar vi en prat over en kopp med kaffe!

Fant ingen resultat