Tekstarbeid, tekstforfatter

Skap engasjement og vekk følelser med tekst

Edgy, morsom, seriøs eller elegant? Tekst er avgjørende for å kunne formidle både budskap og personligheten til din bedrift.

Tekst er din bedrift sin stemme utad, og da er det spesielt viktig at man utstråler bedriftens personlighet. Ved hjelp av tekst, kan man sende ut sterke budskap som vekker interesse, følelser og oppfordrer til handling. Man ønsker at leseren skal sitte igjen med et sterkt inntrykk av bedriften - da er det spesielt viktig å velge ord med omhu og som gjenspeiler identitet. 

I Destino tilbyr vi alt innen tekstarbeid - fra SEO og annonsetekster, til prospekter, artikler, manus og andre kreative innslag. Vår tekstforfatter vil formidle det du måtte ha av utfordringer, både på norsk og engelsk.

 

Vil du styrke ditt brand? Ta kontakt!

THERESE NORDGÅRD
THERESE NORDGÅRD
Mobil: (+47) 954 70 904
Epost: therese@desti.no
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
SEO
SEO er et kraftig verktøy som flere bør benytte seg av. SEO er tekst på nettsiden som inneholder søkeord, slik at nettsiden din kommer lenger opp i listen når potensielle kunder søker opp tjenester du tilbyr. SEO tekst gir deg et konkurransefortrinn, og vil gjøre din nettside mer synlig. 

Dette er noe de fleste bedrifter bør benytte seg av. Potensielle kunder velger ofte den første nettsiden som dukker opp, når de søker opp en tjeneste i Google. Da hjelper det lite om nettsiden din ligger på tredje side.

Vår tekstforfatter vil skrive en tekst som inneholder plenty av søkeord. På en naturlig måte, såklart. 
SEO tekst, tekstforfatter Destino
Annonsetekst sosiale medier

Annonsetekst

En annonsetekst skal være kort og konsis, i tillegg til at den skal inneholde nok informasjon til å trigge interesse. Når man skal annonsere på sosiale medier som Instagram og Facebook, er det viktig å vekke interesse samtidig som man informerer. En annonse handler først og fremst om det visuelle, men etter man har fanget interessen med det visuelle, vil seeren være på jakt etter informasjon. Her er godt tekstarbeid essensielt, ettersom teksten kan være avgjørende for om seeren utfører en handling eller ikke, som å besøke nettsiden. 

Vi skriver en fresh og oppsiktsvekkende tekst, i tillegg til å produsere annonsen for deg. 

Manus
Skal man i gang med en reklamefilm som inneholder fortellerstemme, er man helt avhengig av et manus som trekker til seg oppmerksomhet. I Destino, jobber vi tett sammen for å kunne levere et helhetlig produkt av høy verdi. Vår tekstforfatter og filmprodusent samarbeider for å skape en manus som virkelig styrker din merkevare og filmens budskap. 

Et godt manus kan virkelig forsterke inntrykket og følelsen man får når man ser en reklamefilm. Med en fortellerstemme, har man mulighet til å fortelle en historie og trekke frem salgspunkter som man ikke vil få like tydelig frem i form av bare musikk eller tekst. Du har også mulighet til å appellere til følelser og vekke en interesse hos seeren.
Manus, tekst, Destino
Prospekt, boligprosjekt
Prospekt
Når man skal selge en bolig eller et boligprosjekt, er prospektet en viktig del av markedsføringen. Vi har lang erfaring med eiendomsbransjen og vet hvordan man vekker et prosjekt til liv. Vi vet at man ikke bare selger en lekker bolig, men en følelse og en livsstil. Dette skal komme frem i prospektet, både i form av illustrasjoner og tekst.

Teksten er det som vekker følelsen hos leseren og lar dem drømme seg bort. Sammen med 3D bilder som viser frem boligen på en stilfull måte,  oppfordrer man leseren til å se for seg å bo der. 

Artikler og nyhetsbrev
Vi hjelper deg med å formidle nyheter, gjerne i form av artikkel eller nyhetsbrev. Vår tekstforfatter har journalistisk bakgrunn, og dermed kan du være trygg på at dette vil bli gjort på riktig måte.

Artikler og nyhetsbrev kan være spesielt relevant når man skal ut med nyheter og ønsker å holde en profesjonell tone. Vi utfører intervju og skriver det du måtte ønske av journalistisk arbeid. Nyhetsbrev har mange av de samme egenskapene, men er mer interaktivt og kan inneholde flere typer artikler. 

Artikler og pressemeldinger

Hvorfor er SEO tekst viktig?

SEO - også kjent som søkemotoroptimalisering, er et viktig verktøy for å bli mer synlig i Google søk.

Organisk søk
Mange tenker gjerne at man likså greit kan benytte penger på Google Ads og komme på topp, men SEO er det riktige måten å komme langt opp i det organiske søket. Når det er sagt, må også innlastingstid være på plass for at nettsiden skal rangere høyt i Google. Lengden å teksten er også viktig. 


Hva er SEO?
SEO tekst skrevet slik at man gjentar aktuelle søkeord på en fornuftig måte. Teksten er nødt til å være naturlig og passe inn på nettsiden. Innholdet skal være lærerikt og teksten skal fortelle noe om bedriften, kompetansen og tjenestene.

SEO gjelder ikke bare den faktiske teksten på nettsiden, men også bildenavn på bildene som brukes. Her gjelder det å gi bildene fornuftige navn og benytte ord som folk søker på.


Trenger SEO teksten være synlig på nettsiden?
Dersom man ikke ønsker å ha SEO tekst på de sidene som vises på nettsiden, kan man skrive SEO tekst på “usynlige” sider. Dette betyr at man ikke finner sidene i menyen på nettsiden, men allikevel dukker opp når man søker på de aktuelle ordene i Google. Sidene er altså publisert, men kan ikke nås fra nettsiden. 


Hvordan finner man riktige SEO søkeord?
For å finne ord som skal benyttes i SEO sammenheng, benytter vi analyseverktøy og velger de ordene som vil gi mest gevinst.

Hva utgjør en god tekst?

Mange tenker gjerne at tekst er enkelt. Man skal kun skrive det man tenker og nå ut med et budskap. Men teksten må være selgende, treffe målgruppen og lokke til seg oppmerksomhet.

Tekst er et mektig verktøy som kan vekke følelser, lede til handling og trigge en tankerekke. 

For å skrive en vellykket tekst, må man ha definert brand, tone of voice og vite hva man ønsker å formidle. Ofte kan samme budskap benyttes flere ganger, men da må det naturligvis skrives om og oppleves som en helt ny, egen tekst. 

En vellykket tekst er spesielt tilpasset målgruppen, i tillegg til å være selgende. Det krever både arbeid og kunnskap, og ikke minst kreativitet. 

Bak en godt formulert tekst, ligger en del psykologi og vel gjennomtenkt bruk av enkelte ord. En tekstforfatter vil alltid skrive teksten tilpasset dens formål og hva man ønsker å formidle. Hvordan setningene skrives, hvordan man formidler budskapet, hvordan man skildrer og hvilke ord man bruker, vil avgjøre om teksten er vellykket eller ikke.

 

Viktige ting å ta i betraktning

For å begrense arbeidsmengde, er det enkleste å overlate tekstarbeidet til noen som kan det - og som jobber med et hver dag. Selv om man gir hele ansvaret til et byrå eller en annen aktør, må man allikevel være tydelig på hva man ønsker.

Ting man må tenke over
Hvilket budskap skal man ut med? 
Hvilken vinkling vil ha best effekt?
Hvordan høres bedriftens stemme ut? 
Hvilke ord skal brukes og hvilke skal ikke brukes? 
Hva er mest aktuelt å ta opp og hva er mindre aktuelt? 
Hvilke bilder skal brukes?

I flere tilfeller, kan det også være aktuelt å skrive utkast som tekstforfatteren kan tilpasse, eller å gi dem en innføring i emnet muntlig. Dermed slipper de å gjøre all research og bruke tid på ting som du enkelt kan gjenfortelle.
Nysgjerrig på hvordan den skarpe pennen kan styrke ditt budskap? Si hei, så skaper vi noe som treffer.

Fant ingen resultat