Grafisk design

Grafisk design

Grafisk design er så meget, med alt fra logo design, til grafiske elementer, prospekter, banner, animasjoner og nettside. Vi produserer alt innen grafisk design og samarbeider med lokale trykkeri. Dermed har vi mulighet til å både produsere- og levere alt av grafisk design i høy kvalitet på rakett tid.

 

 

Vil du styrke ditt brand? Ta kontakt!

RAFAL SLONIEC
RAFAL SLONIEC
Mobil: ( +47) 403 35 705
Epost: rafal@desti.no

 
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
3D illustrasjoner
3D bilder og animasjoner er svært effektive når man skal selge et eiendomsprosjekt. 3D tegningene er av høy kvalitet og designes for å gi en god følelse, samt inntrykk av det ferdige resultatet. Vi har over 15 års erfaring med 3D visualisering av byggeprosjekter i form av leiligheter, boliger, kjøpesentre, lekeplasser og parker. Vi tar på oss grafisk design prosjekter i hele Norge, og internasjonalt.

Det å skape 3D illustrasjoner handler ikke bare om å velge riktig gulvteppe, sofa og farger på veggene. Ved kjøp av bolig eller valg av næringslokaler handler vi ofte basert på følelsen prosjektet gir oss. I alle grafisk design prosjekter starter vi alltid med å analysere målgruppen; hvem ønsker å bo eller jobbe her? Hva er de opptatt av? En yngre målgruppe ønsker seg noe helt annet enn et eldre publikum.

Dette vet vi, og har målgruppen i bakhodet gjennom hele prosessen.
3D bilder boligprosjekt
Mylicia logo og 3D animasjon

Logo
En god logo forsterker brandet, gjenspeiler identitet og er lett å kjenne igjen. 

I Destino designer vi funksjonelle logoer med lang levetid, tilpasset din bedrift. Vår grafiske designer sitter på kreative ideer og kommer gjerne opp med flere forslag til din nye logo. Når vi lager logo, henter vi inspirasjon fra blant annet din bedrift sine verdier, mål, brand og farger.

Vi hjelper deg selvfølgelig også med å identifisere brand og skape en fargeprofil til din bedrift. 

Brand og identitet
Brand og identitet avgjør hvordan din bedrift oppfattes. Her definerer man hvem man er, hvilke farger som representerer bedriften og hvilken stemme man skal ut med. En kontinuerlig profil, våre grafiske designere vil skape et helhetlig og profesjonelt uttrykk, som folk vil legge merke til.

Dersom du velger grafisk desgin hos Destino til å identifisere brand og identitet, kan du være trygg på at vi kommer til å sette dine ønsker i høysetet. Vi tilpasser designet basert på din forespørsel, men er ikke redde for å utfordre deg med kreative, nye ideer. 
SEO tekst, tekstforfatter Destino
Nettsider hjemmeside

Nettside
En nettside inneholder flere komponenter enn man tror. Spesielt dersom man ønsker å skille seg ut. For å skape en nettside som fremstår som vel gjennomtenkt og godt utført, er det viktig at det grafiske designet er på plass. Dette inkluderer fargeprofil, fonter, oppsett, bruk av logo, plasseringer og helhetlig utseende.

Når dette er på plass, vil nettsiden fremstå som høyst profesjonell og vekke en positiv følelse hos seeren.

Pakningsdesign
Vi skaper pakningsdesign som vekker oppmerksomhet, skiller seg ut fra mengden, bygger tillitt og spiller på følelser. Det er nettopp disse elementene forbrukeren påvirkes av, og som er avgjørende for å vinne en god etablert posisjon i markedet. Destino har i en årrekke laget fengende pakningsdesign for nye produkter til markedet.

Vi jobber tett med oppdragsgiver, og finner gode grafiske uttrykk gjennom god dialog og kommunikasjon.
Pakningsdesign Destino
Er du nysgjerrig på hvordan din bedrift kan “up your game”? Si hei, så skaper vi noe kult sammen!

Fant ingen resultat