iSandnes

Om prosjekt
Destino utviklet iSandnes.no for å sette fokus på næringsbyen Sandnes. Weben er idag blitt Sandneslaugets viktigste markedskanal for å fortelle om det som skjer i byen. Ambisjonene er å bli det naturlige startpunktet for selskaper som vurderer å etablere seg i byen og budskapet er enkelt:

"Et nytt og topp moderne kontorbygg? Eller nye kontorlokaler? En ny jobb? Og en ny plass å bo? Sandnes, Norges kunnskaps- og kulturby, kan tilby deg dette. Pluss mye mer. Se mulighetene på isandnes.no"

Om Sandneslauget
Sandneslauget er stiftet for å videreutvikle Sandnes som en sunn by og attraktiv forretningsadresse. Lauget består av noen av de viktigste aktørene innen byutvikling, bolig, bygg, anlegg og finansiering. Destino er også en del av lauget, med ansvar for strategi og markedskommunikasjon.

Vårt bidrag
Navn, identitet og strategi, markedskommunikasjon på print og digitalt.
Hovedbilder-forside-2016a
isandnes-logo1-2
isandnes2
isandnes0
Hovedbilde-annonse-alt3

_

Sandnes By er idag Norges raskest voksende by med ca 75.000 innbyggere. Kampanjen "Inspirerende fakta" med henvisning til navnet iSandnes (Insprierende Sandnes) skal sette fokus på det som skjer i næringsbyen Sandens. Visualseringen skal gi rom og hovedrolle til faktaene og disse er derfor tatt inn som en del av illustrasjonen. Trykkes i regionale/nasjonale aviser.
 
isandnes4