X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.

Hove Home +

Mylicia er i gang med å revolusjonere den ortopediske bransjen, ved å tilby en online plattform som åpner for direkte kommunikasjon mellom brukeren, klinikker, designere og produsenter. Alle som er involvert i prosessen ved å skape en ortose eller protese har muligheten til å kontakte hevrandre direkte og følge med på utviklingen undervis. Dette betyr spesialdesignet produkter levert i rekordtid. Ettersom Mylicia er en online plattform, er den tilgjengelig for absolutt alle.

Mylicia plasserer brukeren i sentrum, for å gi dem den beste opplevelsen mulig, og mulighet til å skape noe som gjenspeiler deres identitet.  Mylicia ønsker at man skal være stolt over å vise frem sin ortose / protese. Derfor kan brukeren bla gjennom et bredt utvalg av kosmetiske deksel til deres ortose / protese, for å gi den et særegent uttrykk.

Mylicia sitt mål er å forbedre helsetjenestene verden over. 

Vi i Destino har storkost oss med å utvikle nettsiden, 3Der, tekst, grafisk profil og logo.
eldrepar-hoveHome2


“Just live it” er mer enn et uttrykk. Det er et statement og en oppfordring til hvordan vi skal leve livene våre. Suge inn det som skjer her og nå. Ta tak i utfordringene i dag, for å kunne leve et godt liv i morgen. Alene, eller sammen med noen, på det stedet hvor du er aller lykkeligst. "The place you call home" – Hove Home.
H0404
brosjB-mock-trinn1