3d bilder/visualisering

3D visualisering, animasjoner og bilder

Vi vet at visualisering med 3D-bilder eller i form av animasjoner, er en svært effektiv løsning for å selge et planlagt eller eksisterende prosjekt. Med 3D av høy kvalitet, designet med tanke på å gi en god følelse og intrykk av slik prosjektet vil komme til å bli, er du et hestehode foran å kun kunne tilby arkitekttegninger, plantegninger eller 2D-bilder. Vi har over 15 års erfaring med 3D-visualisering av byggeprosjekter i form av leiligheter, boliger, kjøpesentre, lekeplasser og parker, både for privat og offentlig sektor i både Rogaland og i hele Norge.

3D-bilder kan illustrere prosjektet i ulike tider på døgnet: natt, dag eller kveld, eller i en rekke årstider. Ofte er det ikke solskinndager hver dag, og hvorfor ikke skille ut bildene dine med å vise prosjektet på vinterstid eller til og med på en regnværsdag? Vi opplever ofte at vi jobber med fantastiske arkitektegnede prosjekter, som stråler alene, selv på en regnværsdag og som virkelig står godt i enhver årstid. Trenden med polert finish og strålende solskinn treffer ikke boligkjøperen, de ønsker bilder som oppleves ekte hvor de kan se for seg en fremtid i boligprosjektet. Det å skape 3D-illustrasjoner handler ikke bare om å velge stilig eller riktig interiør med gulvteppe, sofa og farger på veggene. Ved kjøp av bolig eller valg av næringslokaler handler vi ofte basert på følelsen prosjektet gir oss. I alle prosjekter starter vi alltid med å analysere målgruppen; Hvem vil komme til å ønske å bo eller arbeide her? Hva er de opptatt av? En yngre kjøpergrupe/førstegangsetablere ønsker seg noe helt annet enn den eldre kjøpergruppen. Dette vet vi, og har alltid kjøpergruppen i bakhodet i gjennom hele prosessen.

Interiørbilder

Vi produserer svært realistiske interiørbilder i 3D i kvaliteter på høyde med fotografier! Vi tar oss av alle faser av jobben.
De ulike fasene består blant annet av å velge utgangspunkt fra plantegningene/arkitektegningene, velge ut den beste kameravinkelen for rommet, finne den korrekte stilen som vi vet treffer målgruppen. Vi jobber ofte tett med megler eller og utbygger om ønskelig, men vi kan også levere ferdigstillt produkt hvor vi tar alle valgene for deg. 

Har du et bra referansebilde eller ser du for deg hvordan interiørbildet skal se ut? Vi hjelper deg å realisere drømmen!

Eksteriørbilder

Vis bygget fra sin beste side! Vi hjelper deg å velge den beste kameravinkelen til eksteriørbilder i 3D basert på solforhold, byggets utseende og uteområder. Velg mellom å kombinere bildet med fotografier/dronebilder eller å modellere området 100%. Sistnevnte kan være et godt alternativ om tomten er langt fra ferdigstillelse, eller du har et prosjekt som ikke har stedsbestemt plassering. Ved hjelp av utomhusplaner og tegninger skaper vi vakre uteområder hvor man virkelig har lyst til å tre inn i. Vi skaper liv med beplantning, realistiske mennesker og ved å vise bygget fra ulike tider på døgnet.
 

Ta kontakt for en uformell samtale

JIM ANDERSEN
JIM ANDERSEN
Mobil: (+47) 909 21 455
Epost: jim@desti.no
Skjemainformasjonen vil kun bli brukt til å ta kontakt med deg på telefon eller epost angående din forespørsel. For mer informasjon se vår personvernerklæring.

Referanser - Se tidligere jobber vi har gjort:

Fant ingen resultat