X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.

Møt Destinerne

06.01.2021

icon-01
icon-02
I en oase av kreativitet, skinner vintersola inn på de skarpe hodene i Destino. Blant morgenfuglene skrives, produseres og publiseres det som en veldreven maskin. Rommet er fylt med en sprek, frisk og laidback stemning mens samarbeidet reiser fra person til person. Kaffen slurpes og de knakende tankene klekkes snart ut til å bli spennende ideer. Så, hvem er denne gjengen med friskuser?

Jim Destino

JIM ANDERSEN    
Daglig leder og grafisk designer

Jim er en idèrik mann, som alltid har hatt en kunstner i magen. Da han startet i arbeidslivet, levde han et bohemsk liv hvor lidenskapen innen billedkunst satt i høysetet. Da han valgte å satse på eget firma, skulle det kun være en midlertidig løsning - men dette viste seg å være helt prima, og han kan i dag si at han “har vært her siden tidenes morgen”. Jim tar godt vare på sine ansatte og passer alltid på at man spiser både lunsj og kake. 

Selv om Jim trives godt på jobb, er fritiden svært verdifull. Når han kommer hjem om dagene, setter han på familiære låter fra favorittartisten Tom Waits. I helgene, foretrekker han å nyte livet på hytta i idylliske Lillesand. Da blir det gjerne et glass rødvin og en forfriskende gåtur langs stranden. 

Men dersom han skal reise, skal ferien helst tilbringes med familie, venner og bekjente - jo flere, jo bedre! Jim verdsetter å dele opplevelser med de han kan, og har blant annet skapt mange gode ferieminner med våre ansatte i Vietnam. 

Selv om den bohemske livsstilen er lagt på hylla, er det fremdeles gnist i kunstneren. Hjemme i kjelleren, står en gammel presse (maskin som brukes til trykk). Maskinen har stått ubrukt i flere år, men han drømmer fremdeles om å bruke den flittig en dag.


 
Rafal Destino

RAFAL SLONIEC
Art Director og grafisk designer

Artistiske Rafal er en magiker med grafisk innhold og har tonnevis av originale ideer. Han satset stort på det kreative yrket, da han forlot sin jobb innen finans i Polen, for å starte et mer artistisk liv sammen med kona. 

Helt siden barndommen, har Rafal hatt en forkjærlighet for tegneserier. Under oppveksten, eide onkelen hans en kiosk - og de bladene som ikke ble solgt i løpet av dagen, kom han hjem med. Tegneseriene vekket en interesse som enda står sterkt. De har inspirert han gjennom hele livet, og har spilt en viktig rolle i hans karriere. Det var nemlig her designer-gnisten startet. 

Etter at Rafal sa opp jobben i Polen, planla han å finne ny jobb i hjemlandet - men da han og kona besøkte foreldrene hennes i Norge for seks år siden, foreslo svigerfar å ta turen innom Destino. Rafal dukket opp på døra og ble tilbudt jobb to uker senere. Da flyttet de til Norge, hvor familiedrømmen har gått i oppfyllelse. 

Hjemme hos den matglade familien Sloniec, vekkes appetitten hos alle som kommer på besøk. Matlaging er en aktivitet som verdsettes høyt i familiehjemmet, og oppskriftene er mange - med alt fra curry og kylling, til brød, smør og ost. 

Når helga har sneket seg innpå, slår fredagstradisjonen inn; kebab i sofaen sammen med kona. Da nytes livet mens barna seiler avgårde på drømmeskyer. 


 
Christian Destino

CHRISTIAN KNUTSVIK
IT prosjektleder og UX-design

Christian er en ordentlig original, utenfor-boksen-person. Som barn drømte han ikke om å bli brannmann, racerbilsjåfør eller Supermann - men animator! “Jeg er ikke så A4 i hodet”, sier han selv.

Han er selvlært grafisk designer og har blant annet ledererfaring fra diverse kreative firma. I dag sitter han godt til rette hos oss, og beveger beina etter musikken som danser i øreklokkene. Han jobber både med design, nettsider og prosjektledelse.

Hjemme hos Christian, finner man en ordentlig “mancave” - hvor lukten er en kombinasjon mellom brent ved fra peisen og en liten dose svette, fra den daglige trommingen.

På ferie søker Christian det unike - det som turister flest ikke oppdager, og som de lokale verdsetter. Hans drømmeferie innebærer 2-3 kultur-fylte måneder hvor han blant annet får oppdaget jungelen. Amazonas er høyt oppe på lista. Originaliteten må også finnes i den kulinariske verden, hvor internasjonale menyer, faller gjennom. Her søker han det unike og minneverdige. Det som får smaksløkene til å gå bananas. 

Han er også en talentfull tegner, så kanskje vi finner han i en regnskog hytte i fremtiden, hvor han blomstrer til å bli den neste Picasso?

 
Therese Destino

THERESE NORDGÅRD
Prosjektleder og innholdsprodusent

Therese er som et glass champagne; sprudlende og frisk. Som barn, ville Therese først bli prinsesse, og trodde faktisk også hun var det - helt til bobla sprakk i 5-års alderen. Da var det veterinær som stod øverst på listen. Over årene endret dette seg drastisk, fra bla jagerflypilot til lege. Hun landet på karriere-drømmen på videregående, og bestemte seg da for å bli journalist. Hun søkte seg inn på universiteter i England, og endte opp i Winchester - en koselig, liten by utenfor Southampton.

I dag sitter skribentspiren på den beste plassen i Destino; nemlig vindusplassen som har utsikt over sjøen. Her klekker hun ut ideer og formuleringer av det skrevne ord. Hun jobber også med blant annet sosiale medier og administrativt arbeid.

Therese fantaserte lenge om å flytte til Paris, men fikk sjelefred da hun kapret drømmeleiligheten i Stavanger. Hjemme i casa Therese, dufter det av deilig vanilje, kanel og eucalyptus. Varme toner fra blant annet Sinatra, Norah Jones og Dean Martin, fyller leiligheten med herlig stemning fra morgen til kveld. 

Når kveldstimene har sneket seg innpå, liker hun best å nyte livet foran TV-en med en god serie eller film, tente kubbelys, aromatisk te og fyr i peisen. Helst også med pus på fanget. 

 
James Destino

JAMES FROMENT
Filmfotograf og innholdsprodusent

James er definisjonen på en person som brenner for det han jobber med. Han er ikke bare en magiker bak kamera, men også helt rå i redigeringen. For han er det ikke jobb, men en lidenskapelig hobby. Han har produsert en rekke spennende videoer og ser alltid etter nye måter å spice opp det neste prosjektet på.

James er britisk, men har “vokst opp over alt”, slik han sier det selv. Han er en kultivert storyteller som kategoriserer seg selv som høylytt, men “Spanish-quiet” - et ordtak han kan bruke med god samvittighet, da han har tilbrakt mye av sitt liv i solfylte Spania.

Hans unike oppvekst har satt sine spor og brakt nye aspekter til hans personlighet. Det mest særegne James gjør, er å kjøre på norsk landevei og høre på spansk musikk fra 90 tallet. Da synger han for full hals og storkoser seg i øyeblikket hvor hele hans kultiverte bakgrunn smelter sammen.

Når både jobb og hobby sirkler rundt filmproduksjon, komme det ikke som et sjokk at kvalitetstid foran tven sammen med kona, verdsettes. Men når han virkelig skal skeie ut, tar han helst et par glass øl med kompiser på autentisk britisk vis. 

 
Mikkel Destino

MIKKEL LEA
Prosjektleder og utvikler

Innovative Mikkel har hatt en interesse innen data siden barndommen og studere derfor kognitiv vitenskap i Bergen. Etter bacheloren, tok han et friår hvor han jobbet i hjemmepleien, men gikk tilbake til skolebenken da han tok master innen informasjonsvitenskap. I dag jobber han med å utvikle smarte, kreative nettsider for våre kunder og som tittelen sier, er han også prosjektleder hos oss. 

Han er en ordentlig laidback type som helst nyter kveldene med en ordentlig, koselig middag sammen med samboeren. Mikkel har kokkelering i fingerspissene og disker gjerne opp fristende, italienske retter. En egenskap som er veldig viktig nå som han skal bli pappa til en liten gutt. 

Når det ikke går i “baby preperations”, holder han og samboeren på å flytte inn sitt nye hus. Her pusses det opp og males, og legges planer om å få et lite kino-rom i kjelleren. En luksus som absolutt kommer til å verdsettes, da Mikkel koser seg aller mest når han ser en god storfilm på kino.

Mikkel har sansen for barnslige gleder og drømmer om avslappet og lekne feriedager i tropiske Maldivene. Han fantaserer om å bo i bungalow-hytte med rutsjebane som fører rett ut i det fristende, turkise vannet. 

Men uansett hvilke planer og drømmer som svever i lufta, ser Mikkel mest frem til å ha snøballkrig i hagen med sønnen sin. 

 
Daniel Destino

DANIEL STORJORDET
Teknisk leder og webutvikler

Daniel er en rolig og balansert type som har dyrket sine tekniske interesser siden barndommen. Han er en kunstner innen programmering og har en genuin lidenskap innen feltet. Det skinner virkelig gjennom i hans arbeid, hvor man nærmest kan se fingeravtrykk. 

Han elsker å lage mat til seg selv og kona - da helst lasagne med fersk pasta og masse ost. 

Selv om han er rolig, har han ordentlig wanderlust. Om sommeren trekker han helst til Sør-Frankrike med sin kjære, men i denne tiden foregår reisen digitalt. Han har blant annet vært med på safari via Zoom. 

Drømmeferien tar selvfølgelig sted på favoritt-lokasjonen i Frankrike, hvor han og kona kan suse avgårde på elektrisk sparkesykkel, bade og oppleve den lokale kulturen. Typiske turiststeder- og attraksjoner, ekskluderes fra ferie-opplevelsene. Her søker han de mindre kjente områdene, hvor både synet og smakssansen kan utfordres. 

Hans teknologiske interesser, gjenspeiles på fritiden; da går det i sci-fi serier- og lydbøker. Om lydboka det går i, passer folk flest kan diskuteres - men den vekker uansett en gnist i Daniel, som virkelig skinner gjennom.

 
icon-01
icon-02

Andre artikler

E-læring kurs for Add Energy

DESTINO

Setter kurs mot bærekraftighet

DESTINO

Banebrytende verktøy for ortose- og protesebrukere

DESTINO