X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.

Fordeler som Destino Partner

09.04.2021

icon-01
icon-02
I Destino, tilbyr vi ulike tjenester og produkter som du kan selge til dine kunder. Vi har utviklet vår egen webløsning, i tillegg til cutting edge teknologi innen digital signage. Det er mange fordeler ved å være Destino partner.


DESTINET
I Destino bygger vi kraftige, funksjonelle og lekre nettsider med vår egenutviklet in-house teknologi; Destinet. Dette betyr at alt fra design, til funksjoner og andre integreringer - skreddersys til kundens bedrift. Vi lar oss ikke begrense av ferdigutviklede maler, oppsett og design - hos oss er det kun fantasien som setter grenser. 

Ettersom Destino har utviklet Destinet, vil nettsiden bli designet ut fra kundens ønsker og behov. Skulle de ønske en nettbutikk, designer vi det også. Vi har også et eget team med dyktige webutviklere i Vietnam, som bygger nettsidens grunnmur i en fei!

For kunden, betyr dette en nettside som blir akkurat slik de vil ha den, med kort leveringstid og lite venting ved eventuelle problemer. Ettersom vi sitter på vår egen teknologi, er vi ikke avhengige av å kontakte en tredjepart og vente på løsninger. 
Destinet har web-kunder både nasjonalt og internasjonalt. 


EXPOSER
Exposer er cutting edge innenfor digital signage (infoskjermer). Exposer er skybasert, norsk teknologi som er spesielt utviklet for at kunden skal kunne tilpasse innholdet selv.

Exposer kan kobles opp til plattformer som Office 365, G Suite, Instagram og Facebook. Man kan også integrere med tredjepartsløsninger. I tillegg til dette, kan infoskjermen vise avganger for buss, tog og fly i sanntid. Dersom man vil vise frem innhold fra en nettside, værmelding eller videoer - kan man selvfølgelig gjøre det også. Ved å velge Exposer, får man en løsning med nærmest ubegrenset muligheter. 

Vi har tre ulike pakker å velge mellom, slik at kunden kan velge det som passer dem best. Alle pakkene inkluderer fritt antall lisenser og maler, slik at man enkelt kan velge design og det man ønsker av innhold. Finner man ikke en mal man liker, designer vi en. Deretter kan man enkelt endre innhold, tidsstyring og vise kampanjer som det passer kunden.

“Exposer henter automatisk data fra våre websider, både eiendomsprospekter og redaksjonelt innhold. Dette har gjort digital signage mye lettere for oss.”
Thomas Andersen IT sjef, Krogsveen


PARTNER
Som partner av Destino, vil du få fordelen av å kunne selge Exposer og Destinet til dine kunder. Du vil få en cut av lisensene, tilgang til kundepanelet og mulighet til å skreddersy løsningene til dine kunder.
icon-01
icon-02

Andre artikler

E-læring kurs for Add Energy

DESTINO

Setter kurs mot bærekraftighet

DESTINO

Banebrytende verktøy for ortose- og protesebrukere

DESTINO