X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.

Exposer - datadrevet digitalt signage system

01.07.2021

icon-01
icon-02
Exposer er et digitalt signage system som er utviklet in-house av oss i Destino. Nå har vi akkurat lansert den nye nettsiden www.exposer.no og satser for fullt på vår infoskjerm løsning! Exposer skiller seg ut fra andre digitale signage systemer på flere områder.

AUTOMATISERT INNHOLD
Exposer kan integreres med alle typer datakilder, fra sosiale medier og Power BI til interne systemer. Dermed oppdateres innholdet på dine infoskjermer automatisk når det kommer noe nytt i den satte kilden. For eksempel: har man koblet Exposer opp til bedriftens Instagram, vil innleggene vises på skjermen etterhvert som man publiserer. Dette betyr at innholdet aldri vil gå ut på dato. Dersom det ikke blir lagt ut noe jevnt og trutt, kan Exposer vise annet innhold, for å sørge for at alt som vises på infoskjermene er oppdatert. Skulle man plutselig legge ut et nytt innlegg, vil det dukke opp på skjermen igjen.

Exposer kan også automatisere innholdet som skal vises til en bestemt tid. Dersom man bruker infoskjermer i bedriftens møterom og styrer tilgjengelighet av disse via SharePoint kalender, kan Exposer vise relevant informasjon til de menneskene som kommer inn til akkurat det møtet. For eksempel: dersom et markedsføringsteam har et møte fra 09:00 til 10:00, vil Exposer vise relevant data fra deres SharePoint prosjekter mens de er i møtet. 

RELEVANT INNHOLD
Før større bedrifter, vil gjerne ikke alt innhold være like relevant for alle. Dersom man ønsker å informere produksjonsavdelingen om deadlines, kan man velge å kun vise den informasjonen på deres avdeling. Dermed trenger ikke salgsavdelingen se irrelevant informasjon. De kan heller bli vist status for kundecaser eller graf som viser fremgang mot målet. 

Med Exposer er det også mulig å legge inn verdier som bestemmer når informasjon er relevant- eller ikke relevant å vise. Dersom man benytter infoskjerm i bedriftens økonomiavdeling, kan man legge inn et minstebeløp og et maksimumsbeløp / verdier som forteller Exposer når data skal kjøres ut eller stoppes. 


ULIKE BRUKERTILGANGER
Med Exposer’s struktur hierarki, kan man gi tilgang til flere brukere. Som administrator, kan man selv bestemme hvilke autoritetsnivå disse brukerne skal ha. Dermed kan alle med tilgang bidra til å holde skjermene oppdatert og legge forslag til godkjenning. 

Dette er spesielt nyttig for kjøpesentre. Senterleder kan ha administratortilgang og tildele roller av ønsket nivå til butikksjefene. Butikksjefene kan benytte malene i Exposer til å lage annonser med aktuelle tilbud, informasjon og kommende eventer. Senterleder kan deretter godkjenne og annonsen vil vise på infoskjermen. Alt foregår via nett, slik at alt kan gjøres fra hvilken som helst lokasjon. 


MULIGHET FOR Å TILPASSE
Med Exposer, kan man tilpasse lysbildene som skal vises på skjermen, både hvilken rekkefølge de skal vise i og designet. Dette går av seg selv, uavhengig om du ønsker å vise det i portrett- eller landskapsformat. Exposer har et godt utvalg maler som du kan benytte. Her kan man legge inn bedriftens egne farger, fonter og logo. Ønsker man å skreddersy designet, ordner vi det for deg!


Interessert i å teste ut Exposer? Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg!
Sjekk ut www.exposer.no

 
icon-01
icon-02

Andre artikler

E-læring kurs for Add Energy

DESTINO

Setter kurs mot bærekraftighet

DESTINO

Banebrytende verktøy for ortose- og protesebrukere

DESTINO