logo

X

Fant du ikke det du lette etter?

Før du går hadde vi satt pris på hvis du svarte på noen få spørsmål:

Hva var målet for besøket ditt?
Fant du det du lette etter?
Dine tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. 
Alle svar er anonyme.
icon%20destino-01

Branding

Et tydelig brand starter med strategi, idé- og konseptutvikling. Det skaper et grunnlag for bedriftens identitet og hvordan man skal nå ut til målgruppen. 
icon%20destino-02

Identitet

Vi hjelper deg med å forstå hvem du er, hvem du vil være, hvem du vil nå, og det viktiste; hvordan du gjør det. En sterk identitet er alfa og omega.
icon%20destino-03

Trykk

En viktig del av bedriftens identitet er navn, logo, tekst, grafisk design og billedbruk. 
icon%20destino-04

Web

Web- og innholdsarkitektur, design, animasjoner, coding, frontend og backend. Vi skreddersyr nettsiden til dine behov og kan produsere alt av innhold. 
icon%20destino-05

Brukervennlige nettsider

Alle nettsider lages i vårt egenuviklede webløsning Destinet CMS – et publiseringsverktøy som gjør det enkelt å oppdatere nettsiden selv.
icon%20destino-06

Tekst

En tekst som viser originalitet og engasjerer leseren, kan sette spor og lede til handling. Budskapet forsterkes med en skarp penn og synligheten økes ved hjelp av SEO. Tekst er essensielt.
icon%20destino-07

Film, drone og foto

Reklamefilmer og digitale kampanjer, bringer budskap til live. Ved hjelp av levende klipp og iøyefallende bilder, skaper man stopp-effekt og trekker til seg oppmerksomhet.
icon%20destino-08

3D visualisering & animasjon

Vi har lang erfaring med utvikling av 3D-visualiseringer av bolig- og eiendomsprosjekter. Vi leverer 3Der av interiør og eksteriør, samt dronebilder.
logo-02
Destinet™ er et visuelt CMS-verktøy for utvikling og redigering av nettsider. Endringene gjør du enkelt når og hvor som helst – direkte på nett. Du kan selv velge når du ønsker å publisere endringene. Og gjør du feil, er det selvsagt mulig å angre.
logo-03
Vårt system for skjermvisning med datadrevet innhold. Vi leverer komplett tilbud på design og integrasjoner basert på behov. Full integrering med bla. sosiale medier, nyhetsjenester, office, API og synkronisering med lokale data.
logo-01
Intranettløsning med mulighet for helt skreddersydde løsninger eller standard oppsett. Inkluderer blant annet prosjektstyring, CRM, timeføring og HMS.
maA-01b-01
Destino er inspirert av dugnadsånden som brer seg over landet vårt i dag og ønsker å bidra med å gjøre det enkelt for alle - små, mellomstore, store, freelancere og nyoppstartede bedrifter å holde arbeidsflyten enkel. Med et par steg får du legge til alle i bedriften din og dine kunder.