Insights & outfits
Insights & outfits
Om prosjekt
Geddon er en butikkjede i Stavanger som idag fører en rekke verdenskjente merkevarer innen tekstil, sko, vesker og tilbehør. Noen merker har lange tradisjoner, mens andre er nye og mer up-and-coming. For Geddon er det viktig å mikse det klassiske med det rocka.

Vårt bidrag
I mer enn 10 år har Geddon og Destino hatt et samarbeid - fra logo og identitet i 2004 til websider og kommunikasjonskonsetet "Insight & Outfits". Folkene bak butikken har gjennom mange år opparbeidet seg en solid kunnskap om moter, plagg og tekstilbransjen. En kunnskap vi som kunder nyter godt av når vi skal handle "hele antrekket" for den riktige anledningen.
Kunde:
Lansert:2004-2016
Type:
  • Identitet
  • Digitalt

Besøk nettsted

Web

geddonLogo
Insights1
Insights2
Insights3
geddon-main

Web

GEDDON-web01
GEDDON-web02
Geddon-2014-B
Geddon-2014

Geddon-by-night

Geddon-by-Night handlet om ta merkevaren Geddon ut av sin faste rammer, butikk på dagtid, og inn i natten. Geddon by Night ble et arrangement som feiret alle de kjekke kundene og antrekkene. På byens hottelste uteplass ble det mat, dans, humor og masse lått-og-løye med Vegar Hoel som konferansier. Vi ser frem til flere arrangementer i fremtiden!

Vårt bidrag
Navn og identitet, samt regi og prosjektledelse for arrangementet.
GEDDON-bn1
Geddon-by-night_120574138-staa
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.