Smildeal fra TSMG
Smildeal fra TSMG
Om prosjekt
Smildeal fra TSMG – en egen merkevare.
TSMG Madlagården har gjennom mange år med dyktige ansatte, gode behandlingstilbud, kurs og konferanser utviklet seg til et av de markedsledende tannlegesentrene. God tannhelse gir selvtillit, mennesker med selvtillit smiler mer, og mennesker som smiler mer får også smil tilbake. Med bakgrunn i dette skapte Destino uttrykket Smildeal fra TSMG – et løfte om at TSMG gir deg noe tilbake, enten du er kunde, ansatt eller samarbeidspartner.

Destino har vært med i hele verdikjeden, fra strategiutvikling til grafisk og visuell identitet, markedsmateriell, dekor, digitale flater og web.

 
Kunde:TSMG Madlagården
Lansert:2010
Type:
  • Identitet
  • Digitalt

Besøk nettsted
TSMG har ordet...
"TSMG Madlagården har gjennom organisk vekst blitt et av landets største tannlegesenter. Destino har hjulpet oss med å tydeliggjøre og forsterke vår visuelle identitet internt og eksternt. Smildeal er innført som overordnet profilkonsept og binder sammen kommunikasjonen, de ulike avdelingene, de ansatte, visjon, verdier og forretningsidé.

Konseptet har tilført TSMG en positiv annerledeshet som i markedet vil gi gjenkjennelse hos pasienter og samarbeidspartnere. Den grafiske innpakningen er stram og profesjonell, samtidig som den gir rom for variasjon av budskap og billedbruk både på trykk og på web. Destino har også bidratt i TSMG Madlagården’s utvidelse med profileringsidéer og dekor, noe som ble lagt godt merke til i forbindelse med nyåpningen av senteret. Vi ser fram til et fortsatt spennende og innovativt samarbeid med Destino!"
Eirik Salvesen  •  Partner TSMG
 

Nettsider

Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.