Hafrsby – en helt ny by!
Hafrsby – en helt ny by!
Om prosjekt

Hafrsby – et sted å leve – bo – og trives
Fem kilometer fra Stavanger sentrum skal Madla og Revheim samles og en helt ny bydel vokse fram – med 4000 nye boliger og opp i mot 10 000 mennesker. Den nye bydelen trengte et navn på lik linje med de andre bydelene i Stavanger. Med bakgrunn i områdets historie og geografiske beliggenhet utviklet vi navnet Hafrsby, en helt ny by i Stavanger.

Utbyggingen gjøres av de 7 markante byggselskapene Øster Hus, Jadarhus, Optimera, Kruse Smith, Øster Hus Tomter, Øgreid Eiendom og Partner Tre som har gått sammen og dannet utbygningsselskapet Hafrsby as for å skape noe helt unikt – til beste for bydelen. Med seg på laget har de også Stavanger Kommune, Coop og Boreal Eiendom. Selskapet ledes av Kjetil Thulin i Spector.

Vårt bidrag
Destino har utviklet nytt navn, grafisk og visuell identitet, markedsmateriell og web.
Illustrasjon utviklet i samarbeid med fransk illustratør.
 
Kunde:
Lansert:2014
Type:
  • Identitet
  • Digitalt

Besøk nettsted
Styret i Hafrsby – Fra venstre: Njål ØsterHus, Kjetil Borgersen, Sigve Hebnes, Bent Eddie Lie, Per Hansen (Prosjektleder),
Kjetil Thulin (Daglig leder), Rune Hatlestad, Erik Tjemsland (Styreforman) og Arild Sie. Ikke tilstede: Thor Ekhorn.
Hafrsby sett mot nord med Hålandsvannet og Store Stokkavannet i bakgrunnen.
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.