HINNA PARK DOT COM
HINNA PARK DOT COM
Om prosjekt

Business & pleasure på nett
"Make business a pleasure" betyr også at det skal være lett å finne ut hva Hinna Park kan tilby til selskap som ønsker å etablere seg i regionens CBD (Central Business District). Hvilke eiendommer har de idag ledig for utleie, hva har selskapet bygd og hva kan hele området by på av kvaliteter for nye tilflyttere som ønsker å bo i denne attraktive bydelen. Dette skal enkelt kunne besvares av websidene. Og da både på norsk og engelsk.

Vårt bidrag
Destino har stått for design/innhold/utvikling/implementering av den nye weben som er optimalisert for alle digitale kanaler. Webløsning er Destinet
Masse digg foto levert av Andreas Kleiberg
 
Kunde:
Lansert:2014
Type:
  • Utvikling

Besøk nettsted

Kampanje – "Rom for å tenke stort"

Hinna Park gir "rom for å tenke stort". Selskapet har en eiendomsportefølje som dekker alle typer plassbehov, fra små gründerselskaper til store milliardkonsern. At området betegnes som regionens "business cluster" legger jo heller ikke noen demper på de mulighetene det er for bedrifter med vekststrategi å etablere seg her. En rekke nasjonale og internasjonale selskaper innen finans, olje og gass, investering har allerede forstått dette. Og men nye bygg under utvikling, er det også behov for å "rope dette ut" i markedet. Med litt hjelp av oss :-)
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.