Årets Gulv 2017
Årets Gulv 2017
Om prosjekt
Årets Gulv 2017
Fjorårets og Fargerikes første gulvkatalog ble godt tatt imot av både butikkansatte og kunder. Vi har derfor hatt gleden av å lage ny katalog i år, med mye nytt innhold, refresh på design, og økning i sideantall. Årets katalog er på 100 sider og har et opplag på 30.000 – distribueres over hele landet. Katalogen baserer seg hovedsaklig på fjorårets designmal, og sluttproduktet ble en tøff katalog med fem gulvkategorier. 

Årets katalog har fokus på at gode gulv skaper gode hjem, og viktigheten av riktig gulv til type rom. Det bys på mye god inspirasjon og flotte gulv. Ta turen innom nærmeste Fargerikebutikk og få med deg et eksemplar av Årets Gulv, så har du noe å gå på. 

Vårt bidrag
Destino har vært med i hele verdikjeden, fra brief til ferdig trykket katalog. Fokus har vært på å komme frem til en informativ og inspirerende katalog for deg som skal på gulvhandel.
Kunde:Fargerike
Lansert: 2016
Type:
  • Identitet
  • Print

Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.