SKI FESTIVALEN
SKI FESTIVALEN
Om prosjekt
Skifestivalen BLINK ble arrangert for første gang i 2006 og har i løpet av den tiden utviklet seg til å bli verdens største skiarrangement på sommerstid. I fjor feiret vi 10 års jubilieum, og i år fortsetter vi mot 10 nye år!
Hvert år stiller mer enn 100 langrennsløpere og skiskyttere på World Cup nivå på startstreken i Lysebotn og Sandnes. Kommer du til BLINK kan du risikere å treffe på Petter Northug, Øystein (Pølsa) Pettersen, Martin Johnsrud Sundby, Marit Bjørgen, Heidi Weng, Therese Johaug, Emil Svendsen, Johannes T Bø, Tarjei Bø, Synnøve Solemdal, Tiril Eckhoff, Martin Fourcade, det tyske skiskytterlandslaget og mange flere av heltene fra vinterens mesterskap!

Rekordstort arrangement i 2015
I 2015 var det rekordstor deltakelse i BLINK. Da kom godt over 200 seniorløpere. Aldersbestemte klasser i skiskyting ble fulltegnet etter ett døgn med rundt 300 deltakere. I langrenn var det over 400 deltakere. I Lysebotn Opp måtte vi stenge påmeldingen da vi passerte 700 deltakere; 150 av disse var seniorer!
Kunde:
Lansert:2006-2016
Type:
  • Utvikling
  • Identitet
  • Digitalt
  • Print

Besøk nettsted

2006 - 2016

Film

Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.