Sacre Bleu
Sacre Bleu
Om prosjekt
Boligprosjekt i regi av Øgreid Eiendom midt io Stavanger sentrum.

BAKGRUNN:
I annerledeslanseringen av dette boligprosjektet som ligger midt i Stavanger sentrum, var det ønskelig fra kunde å bygge opp rundt "sentrumskvalitetene", nærheten til alt som finnes av kultur, mat osv – det urbane livet.

LØSNING:
Vi valgte å hente inspirasjon fra utlandet - og de følelsene vi nordmenn får når vi tenker hvordan det er å bo i middelhavsstorbyer som Paris – hvor vi går på jobb i sommerdressen, nyter solen i fjordlette kjoler, piknik i parken, date på scooter, middag og lunsj på restauranter osv. Innpakningen, språk og billedmateriellet skal vise den ekte byen – med kvaliteter. Humor og dialekt er med å krydrer løsningen og gir den lokalt særpreg.
Kunde:
Lansert:2016-2018
Type:
  • Identitet
  • Digitalt
  • Print

Besøk nettsted

Del 1 - Sacre bleu!

"SACRE BLEU", sier de i Paris! “SALIKATT!”, sier vi her i Stavanger – til det å bo urbant i maritime omgivelser med gådistanse til buss, tog og båt

"OH LA LA", sier de i Provence! “DU-Å-DU!”, sier vi her i Stavanger – til det å ha sushi, pasta, kjøttkaker og Michelin-stjerner i nabolaget.

Del 2 - C'est la vie!

Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.