Visuray goes Destinet
Visuray goes Destinet
Om prosjekt
Visuray er et spennende oljeserviceselskap står bak utviklingen av verdens første røntgen nedihulls diagnostiseringsverktøy.

Senvinters 2016 fikk vi vite at de hadde ønske og behov for å oppdatere innhold og uttrykk på websiden sin (visuray.com). Utfordringen var blant annet å forbedre innhold, navigering og visuelt inntrykk. Det var også et krav at siden skulle bli mer aktuell og produkt-/tjenestespesifikk, ergo mer interessant for de besøkende.

I tillegg til omstrukturering av meny og innhold ble det lagt til mer produktinformasjon, egen seksjon for Case Studies og en utvidet mediaseksjon. Normalt sett er ikke dette noe "hokus pokus", men lanseringsdato ble satt én måned fra oppstart, og det ble relativt hektisk. Lansering ble gjort til avtalt dato, og både kunde og Destino var godt fornøyd med innsatsen fra begge parter!
Kunde:Visuray AS
Lansert:2016
Type:
  • Utvikling
  • Digitalt

Besøk nettsted
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.