Tenk Vannkanten
Tenk Vannkanten
Om prosjekt
Tenk tanken - å bo i verdens beste boligbyggeri
Slik starter kampanjen vi har utviklet for Kruse Smith Eiendom og boligprosjektet deres Vannkanten, 130 leiligheter i sjøkanten på Siriskjær. Prosjektet som hadde ligget ute for salg i flere år, trengte ny synlighet i markedet og gjennom en byråkonkurranse ble Destino valgt som byråpartner.

Prosessen
Vi lanserte en forkampanje i ekte "nedtellings"-look som telte timer og dager til lansering av hovedfilm og nye nettsider med forbedret leilighetsvelger. Det ble rykket inn annonser både på trykk og gjennom sosiale medier (FB) som påminnet folk om at den 10. april skulle det skje noe spesielt på www.tenkvannkaten.no.

10.april slapp vi hovedfilmen, utviklet i samarbeid med Fabel Media, som viser Vannkanten fra to sider (dag/kveld). 2 parallelle filmer spilles av og ved å holde nede T-tasten på tastaturet kan bruker selv skifte sømløst mellom dag/kveld, og virkelig "oppleve Vannkanten".

Resultatet
Kampanjen i sin helhet består av 2 filmer (dag/natt), teaserfilm til FB og sosiale medier, kinofilm, nye nettsider og nytt prospekt. I tillegg har det i etterkant av lansering blitt kjørt digitale annonser via eks. Aftenbladet.no som ga denne tilbakemeldingen:

"Nok en fantastisk trafikkrapport fra dere! Fantastiske resultater med svimlende 0.57 i klikk rate!! Dette er helt vilt bra! J tar av meg støvet og bøyer meg i hatten!! ;)  "

 
Kunde:Kruse-Smith
Lansert:2015
Type:
  • Identitet
  • Digitalt
  • Print


TENK TANKEN
Å BO I VERDENS BESTE BOLIGBYGGERI*

_
 
Vannkanten har vunnet WAN Residential Award 2014. 
WAN Residential Award utdeles hvert år av det toneangivende World Architecture News.
Vannkanten ble også nominert til den prestisjefullte MIPIM Award 2015, som ble utdelt i Cannes den 12. mars. 
MIPIM er verdens største eiendomsmesse, og Vannkanten var finalist i kategorien ”Best Residential Development”.
 
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.