Framtidens byer
Framtidens byer
Om prosjekt
Sandnes kommune er en av de 13 største kommunene i den nasjonale satsingen "Framtidens Byer". Samarbeidet handler om å planlegge for framtidens byutvikling hvor kombinasjonen av energi og ressursbruk, avfallshåndtering, kollektiv satsing, bygg og miljø, sammen skal forme framtidens byer.

Vårt bidrag
I forbindelse med årets kommunemøte i Bergen har Destino, i godt samarbeid med guttene i Fabel Media, idéutviklet, produsert og levert en 3 minutters teaserfilm som forteller om Sandnes by sin identitet og fremtidssatsing. Stikkordene "bymiljø, energi, barn, utvikling og fremtid" var en del av briefen.

Idémessig ønsket vi å lage film med jordnære verdier i "Tine-ånd" som viser byen som en hardtarbeidende by full av energi og skapervilje - en by for fremtiden. Takk til alle involverte i filmen og en spesiell takk til "Byens Pottemaker" Stein Emanuel Simonsen - en ekte Sandnesgaug.
Kunde:Sandnes kommune
Lansert:2014
Type:
  • Identitet
  • Digitalt

Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.