For Facebook app reviewer

Destino facebook page infomation:
Page name: Destino
Page ID: 218742681499998
Page Link: https://www.facebook.com/des10no
We need to get the post on our Facebook Page (Destino) to show in this website.

 

The Area below show the content form our Facebook Page (FB Page name: Destino)

fb_avatar
aug 28 ,2020
Det går radig unna før sommerferien, superkjekt å filme bygging for full gang sammen med Jærentreprenør AS på Nærbø i går 🛠😍
fbPost
fb_avatar
aug 28 ,2020
Fiks-ferdig-hus + Samarbeid på tvers av landegrenser? 🌍Denne oppgaven var nyvinnende og noe vi absolutt måtte takke ja til! Budihome er et nytt konsept som nå er lansert i Polen - med en rekke land på planen. Vi har skapt en hjemmeside og konfigurator for kunden, som vil gjøre det enkelt å bygge drømmehjemmet "on-the-go" med en leveringstid på ferdigbygget hus de færreste har sett maken til 🛠 Budihome kan melde om at responsen har vært overveldene og en mengde salg allerede på lanseringsdagen🌟 Vi gleder oss til å være med på reisen videre, og ikke minst lansering til flere land!

https://www.budihome.pl/
fb_avatar
aug 26 ,2020
I dag har vi fått møte og lære opp fremtidens programmerere, fotografer, designere og tekstforfattere.
Elevene i 6a ved Vaulen Skole var en kreativ og effektiv gjeng. I løpet av kun et par timer klarte de selv å sette opp en nettside for klassen ved å bruke Destinet. 
instagram
fb_avatar
aug 26 ,2020
Destino-påskekaninen er for tiden ute og gjemmer påskeegg til kunder og samarbeidspartnere. I den anledning benytter vi andre på kontoret muligheten til å stikke til fjells for å nyte appelsin og kvikklunsj i fjellsolen.
Tilbake igjen på kontoret tirsdag den 18. april.
PB043865
fb_avatar
aug 26 ,2020
Givende dag på jobb!

Tusen takk til alle de flotte folkene som jobber i Hinna Park som var med på årets julelunsj til inntekt for Thea Steens minnefond.
000