Reklamebyrå i Sandnes

En ny hverdag for deg - og oss

Vi befinner oss i en ny arbeidshverdag og det samme gjelder våre kunder. Alle parter omstiller seg og det kan være krevende for enhver. Les litt om hva vi gjør hos oss i Destino og hvordan omstillingen er for våre kunder.

Alle våre møter hos Destino tas nå virtuelt. Vi er ikke tilgjengelige fysisk på kontoret, men du får tak i oss via telefon, mail eller videomøter!

Mange av våre kunder ser nå en enda større verdi av å markedsføre og være tilgjengelig med en større digital satsning enn tidligere, enten med digital markedsføring, oppgraderinger eller omstillinger på nettsiden. Vi ser at våre kunder gjør dette både for å sikre drift i denne tiden og sikre seg enda bedre for fremtiden.

Vi synes at Lars Saabye Christensen formulerte utfordringene vi står ovenfor, treffende "(...) en dag vil ingenting bli som før". Med andre ord er det viktig å tenke på dette som den nye normalen, og forandringene som nå har kommet er for å bli - og som etterhvert resulterer i at ingenting vil bli akkurat som før. Vi er trygge på at det viktigste fokuset for alle er hvordan vi fortsetter i en ny hverdag og fremtid.

Vårt beste tips til bedrifter som nå står i fare, er å tenke nytt - enten i form av hva eller hvordan man tilby tjenester eller hva man kan tilby som er nytt! Vi i Destino er også i gang med utvikling av nye tjenester og løsninger som vi ser våre kunder har behov for, samt løsninger med vekstpotensiale. Vi befinner oss i denne tiden med godt mot og er sikker på at 

Kontakt oss gjerne om dere ønsker råd eller hjelp til hvordan dere bør kommunisere eller omstille markedsføringen i en annerledes tid. 
Ta vare på hverandre. Hilsen oss i Destino!

Ta kontakt for en uformell samtale

Noen referanser

Fant ingen resultat

Mer om vårt byrå

Destino as ble stiftet i 1991 av Jim Esben Andersen og eies i dag av ham og Nils-Petter Wedege. Selskapet har over 20 års erfaring med utvikling av helhetlige kommunikasjonsløsninger for lokale, nasjonale og internasjonale selskap. De kreative hodene finner du både i Sandnes og Ho Chi Minh City, Vietnam.

Kundeportfolioen er variert og allsidig – fra små gründerselskap, bolig- og eiendomsutviklere, bryggerier, butikkjeder, kommuner, samt nasjonale og internasjonale konsern innen olje og gass. Tjenestene varierer fra strategi- og konseptutvikling, grafiske profiler, komplette kampanjer, film, pakningsdesign, app'er og mobile applikasjoner, websider, intranett og kampanjeportaler.